«Έχουμε καλή ομάδα και θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής» (video)

04/03/2024 - 19:14 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2024 - 21:31

Παρακολουθήστε όλα όσα δήλωσαν μετά την αναμέτρηση του Αιολικού με την ΑΕΚ Β, ο βοηθός προπονητής των γηπεδούχων Ηλίας Παπαθανασίου και ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Νούλας.

Ο κ. Παπαθανασίου ανέφερε ότι ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα ήταν μεγάλος και ότι στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ Β προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα με «μεγάλες μπάλες». Ο Αιολικός δέχτηκε το γκολ από στατική φάση και στη συνέχεια προσπάθησε να πάρει μέτρα για να δημιουργήσει τελική φάση και να σκοράρει, όμως μετά από μια αντεπίθεση έγινε το 0-2. Ο Αιολικός θα προετοιμαστεί για το τελευταίο παιχνίδι με τον Ηρακλή με στόχο την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. 

Ο Αιολικός συμπλήρωσε επιθετικά δεν ικανοποίησε, όμως αμυντικά λειτούργησε καλά στις περισσότερες περιπτώσεις. Πλέον, η ομάδα θα προετοιμαστεί για τα play outs, ο Αιολικός είναι καλή ομάδα και θα πετύχει τον στόχο της παραμονής του στη SL2. Η βαθμολογική θέση μας αδικεί, όμως είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να τα καταφέρουμε στο τέλος.

Ο Χρήστος Νούλας σημείωσε, ότι κράτησε το μηδέν η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο όμως επιθετικά δεν βγήκαν ευκαιρίες. Μετά το γκολ που δέχτηκε ο Αιολικός ανέκτησε την κατοχή και συνέχισε το παιχνίδι του. Γνώριζα τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, όμως πιστεύω στην ομάδα μου και θεωρώ ότι στα play outs θα ανακάμψουμε, αρκεί να είμαστε λίγο πιο αποτελεσματικοί. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey