«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που καταφέραμε τον στόχο των play offs» (video)

04/03/2024 - 21:09 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2024 - 21:43

Παρακολουθήστε όλα όσα δήλωσαν μετά την αναμέτρηση ο προπονητής της ΑΕΚ Β Νίκος Κούστας και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Κανελλόπουλος.

Ο κ. Κούστας ανέφερε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του σε ένα κομβικό αγώνα, καθώς κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο των play offs. Επίσης, τόνισε ότι αυτή είναι η επιβράβευση των παικτών που σήκωσαν κεφάλι παρά το γεγονός ότι η ομάδα ήταν αρχικά στις τελευταίες θέσεις. Σκοπός μας είναι επίσης οι παίκτες να βελτιώνονται και να εξελίσσονται, καθώς η ΑΕΚ Β είναι προθάλαμος για την πρώτη ομάδα και έχουμε άριστη συνεργασία με τον κ. Αλμέιδα. 

H ομάδα μας έχει δείξει χαρακτήρα, οι ποδοσφαιριστές δεν παράτησαν ποτέ το πλάνο και τώρα κατέκτησαν κάτι πολύ σημαντικό. Ευχαριστούμε και τη διοίκηση που μας στηρίζει και μας παρέχει ότι χρειαζόμαστε. Για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αιολικού Νίκο Κανελλόπουλο που αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ, υπογράμμισε ότι είναι χαρούμενος που συνεργάζεται μαζί του για τον επαγγελματισμό του, τον χαρακτήρα του, την παιδεία του και σίγουρα το μέλλον του ανήκει.

Ο Νίκος Κανελλόπουλος είπε ότι είχε ανάμεικτα συναισθήματα στο σημερινό αγώνα, καθώς μέσα στον «Ταρλά» έχει ζήσει μοναδικές στιγμές. Ο Αιολικός πρόσθεσε είναι ένα καλό σύνολο που μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία, όμως η ομάδα του ήταν συγκεντρωμένη και πήρε τους τρεις βαθμούς. Κλείνοντας, ανέφερε ότι μέσα από σκληρή δουλειά θέλει να καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey