«Αλαλούμ» με την έδρα του αγώνα Ηρακλής-Αιολικός

07/03/2024 - 16:26 Τελευταία τροποποίηση στις 07/03/2024 - 19:19

Χωρίς οπαδούς στις εξέδρες θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Αιολικό στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, όπως ανακοίνωσε η SL2.

Αρχικά είχε οριστεί το ματς στο γήπεδο Ν. Τριγλίας, ωστόσο ο η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι τελικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Αριδαία, μια απόφαση που έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των γηπεδούχων. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αγώνας ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2 2023-24 θα διεξαχθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 11/03/24 στις 15:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΕΑΤΩΝ».

«Απόφαση σοκ για τον Ηρακλή»

Ο Ηρακλής με ανακοίνωση του αναφέρει, ότι είναι κάθετα αντίθετος στη διεξαγωγή του αγώνα με τον Αιολικό κεκλεισμένων των θυρών.Αναλυτικά:

«ΣΟΚ στον ΗΡΑΚΛΗ. Ενώ από το πρωί εξασφαλίστηκε το παραχωρητήριο από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Αριδαίας κι έπειτα από τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησε εκπρόσωπος της Superleague 2 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, η διοργανώτρια αρχή, ως όφειλε, προχώρησε στον ορισμό του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ τη Δευτέρα στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ωστόσο, με έγγραφο που απέστειλε στις 2 το μεσημέρι η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας προς τη Superleague 2, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε άμεσα την ΠΑΕ, ότι το γήπεδο δεν πληροί όλες τις προϋποθέσεις τέλεσης ποδοσφαιρικού αγώνα κι έτσι δεν μπορεί να δώσει έγκριση για τη διεξαγωγή του.

Κατόπιν διαβουλεύσεων, Αστυνομία και Λίγκα πρότειναν στην ΠΑΕ να γίνει το παιχνίδι στο γήπεδο της Αριδαίας κεκλεισμένων των θυρών, κάτι το οποίο βρήκε κάθετα αντίθετους τους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι παλεύουν για να διεξαχθεί ο αγώνας με την παρουσία των φιλάθλων μας.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που υπήρξαν αρνητικές απαντήσεις από τα γήπεδα της Κατερίνης και της Κοζάνης στα αιτήματα της ΠΑΕ για διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της Δευτέρας στα γήπεδα αυτά».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey