Κυρίαρχος ο Αιολικός στην Καρδίτσα

09/03/2024 - 16:00 Τελευταία τροποποίηση στις 09/03/2024 - 18:19

Άλλη μια νίκη κατέκτησε η ομάδα Κ19 του Αιολικού 1-3 με αντίπαλο αυτή τη φορά την Αναγέννηση Καρδίτσας και παρέμεινε στο ρετιρέ της βαθμολογίας, διατηρώντας παράλληλα το απόλυτο.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που εγκυμονούσε κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα όλων των ποδοσφαιριστών, η ομάδα της Μυτιλήνης έβαλε τις βάσεις για το «τρίποντο» από το πρώτο μέρος, καθώς προηγήθηκε 0-2 και χωρίς να απειληθεί ούτε στο ελάχιστο. Η πίεση που άσκησαν ψηλά οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Σπανού απέδωσε καρπούς, με τον Κορκίδη να ανοίγει το σκορ στο 15ο λεπτό μετά από ασίστ του Λαμίν Σαμά. Στο 45’  οι «κυανόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματα τους με σουτ του Αλμέτα, ενώ μέτρησαν και δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Γεωργακή.

Teloniatis--1.jpg (1170×846)

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μπουν στο παιχνίδι, μειώνοντας με τον Τσαμούρη στο 54’ μετά από μια στατική φάση. Μετά το 1-2 ο Αιολικός ανέβασε στροφές και πήρε ξανά αέρα δυο τερμάτων με ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος του πέναλτι στο 65’ του Μυτιληνιού στράϊκερ Νίκου Τελωνιάτη. Στη συνέχεια η ομάδα της Λέσβου διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της αποτέλεσμα, με το 1-3 να παραμένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος στη Μυτιλήνη η ομάδα του Λεβαδειακού που ηττήθηκε 0-2 από την ΑΕΛ και έμεινε στην δεύτερη θέση.

Αιολικός (Β. Σπανός): Σταυρίτης, Sama, Μπαλής, Μακρής, Χότζα, Μπαλωμένος, Αλμέτα, Κορκίδης, Λένα, Τελωνιάτης, Γεωργακής

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey