Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ηρακλή

10/03/2024 - 20:59 Τελευταία τροποποίηση στις 10/03/2024 - 22:17

Τον Ηρακλή στο Δημοτικό γήπεδο Αριδαίας κεκλεισμένων των θυρών αντιμετωπίζει ο Αιολικός την Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου του κανονικού πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο Αιολικός θα αγωνιστεί απέναντι στον Γηραιό με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μειώσει τη βαθμολογική του διαφορά από τον αντίπαλο του και τις υπόλοιπες τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους μέσω των play outs. Με αλλαγές στον πάγκο οι γηπεδούχοι θέλουν επίσης τους τρεις βαθμούς και σίγουρα αποτελούν έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο για την ομάδα της Λέσβου.

Από την αποστολή του Αιολικού απουσιάζουν οι τραυματίες Μαξιμένκο, Κεχαγιάς και Χαμίντοβιτς, όπως και ο Τριανταφύλλου που συμπλήρωσε κάρτες. Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Nnmo μετά από τραυματισμό στη μύτη. Ο Αιολικός ταξίδεψε με 21 παίκτες στην Αριδαία, με τον προπονητή να αποφασίζει πριν τον αγώνα για την τελική 20αδα.  Όλες οι αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey