«Σε άλλο γήπεδο ο Αιολικός»

11/03/2024 - 16:51 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2024 - 17:03

Ο Αιολικός πραγματοποίησε άλλη μια κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια 3-0 από τον Ηρακλή στην τελευταία στροφή του 1ου ομίλου της SL2.

Ανύπαρκτη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ομάδα της Λέσβου, προβλημάτισε για ακόμη μια φορά με την αγωνιστική της εικόνα στον τελευταίο αγώνα πριν την έναρξη των play outs. Με σβηστές μηχανές ο Ηρακλής πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του με χατ τρικ του Αρόγιο, ενώ ο Αιολικός που έμεινε κολλημένος στους 19 βαθμούς θα μπει στα play outs τελευταίος με 10 πόντους.

H υπεροχή των γηπεδούχων στο ξεκίνημα της αναμέτρησης καρποφόρησε, με τον Αρόγιο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ εντός περιοχής στο 5’ και ενώ ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Καρανίκας από σύγκρουση με αντίπαλο παίκτη. Δύο λεπτά αργότερα ο Κούστα από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντόκιτς που απομάκρυνε σε κόρνερ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές τους, όμως μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε υποψία ευκαιρίας, με τους αμυντικούς του Ηρακλή να έχουν σωστές τοποθετήσεις μπλοκάροντας στις περισσότερες περιπτώσεις τις επιθετικές ενέργειες των «κυανόλευκων». Ο Γηραιός στο πρώτο μέρος μέτρησε ακόμη δύο καλά σουτ των Κούστα και Εμπό αλλά και μια απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ισάλτο που κατέληξε άουτ.

Ντεζαβού στο δεύτερο μέρος με γκολ στο ξεκίνημα ξανά από τον Αρόγιο. Ο Ηρακλής στο 48’ απέκτησε προβάδισμα ασφαλείας με εκπληκτικό σουτ του Αρόγιο από πλάγια θέση μετά από ασίστ του Νεοφυτίδη. Ανύπαρκτος μέχρι το 75’ ο Αιολικός, χωρίς λύσεις μεσοεπιθετικά και κυρίως χωρίς πάθος στο παιχνίδι του για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι από ένα κρίσιμο αγώνα πριν την έναρξη των play outs. Στη συνέχεια με κάποιες κινήσεις από τον πάγκο, απέκτησε καλύτερη κυκλοφορία, όμως και πάλι δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Καλύτερη στιγμή στο 76’ ένα σουτ στην κίνηση του Srnic που μπλόκαρε σταθερά ο Παλαβράκης. Ο Αρόγιο στο 80ο λεπτό από θέση τετ α τετ πέτυχε και τρίτο τέρμα, με τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα να έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής(Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Χρουσιέλ, Χειρίτραντας, Γκμπενιόν, Ισνάλντο(73’Πατράλης), Αρόγιο(91’Τορρες), Εμπό, Νεοφυτίδης, Κούστα, Γκέρμους, Τσαγκαλίδης

Αιολικός(Κριτσμάρεβιτς): Ντόκιτς, Ιγκνιάτοβιτς(60’Κολλαράς), Ντίμοφ, Καρανίκας, Τριανταφυλλάκος(74’Srnic), Ουνγιαλίδης(74’Σινγκ), Μπενίτες, Ζιβοϊνοβιτς(60’Σαραντίδης), Γιόκε, Ζάκαριτς, Nnomo

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey