Στην Καλλονή με Αστέρα Βάρης (15:00)

29/11/2011 - 20:47 Τελευταία τροποποίηση στις 02/12/2011 - 15:03

Ο κύβος ερρίφθη και ο αγώνας του Αιολικού με τον Αστέρα Βάρης, για την 5η αγωνιστική του 9ου ομίλου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, με ώρα έναρξης τις 15:00.

Ο... Γκασμάς: "Καλά... δασκαλεμένοι αποδείχθηκαν οι παράγοντες του Αστέρα Βάρης, που επέμεναν εξ' αρχής για την Καλλονή. Και προδόθηκαν, έχοντας κλείσει εδώ και μέρες το ξενοδοχείο Silver Bay για τη διαμονή τους!"

Για να οδηγηθούμε στη συγκεκριμένη απόφαση χρειάστηκε να συμβούν πολλά. Αρχικά, η ΕΠΟ επικαλέστηκε το γεγονός πως ο "Ταρλάς" θα πρέπει να παραδοθεί από τις 10 το πρωί της Κυριακής στη γηπεδούχο ΑΕΛΚ, που υποδέχεται για τη Football League τον Ηρακλή Ψαχνών, με αποτέλεσμα να μην καταστεί εφικτό το παιχνίδι του Περιφερειακού να γίνει πρωινή ώρα.

Παράλληλα, ο Αστέρας Βάρης δε δέχθηκε ο αγώνας να μεταφερθεί για το Σάββατο, αφού είχε ήδη προχωρήσει στην έκδοση των αεροπορικών του εισιτηρίων,ενώ όταν έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η Δευτέρα ως ημέρα διεξαγωγής, παρά το ότι η ΕΠΟ έδειξε θετική, οι φιλοξενούμενοι και πάλι αρνήθηκαν, χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία της ύπαρξης μαθητών στο ρόστερ τους.

Ο Ποντικός: "Αυτοί που μεθόδευσαν την αλλαγή έδρας, ενημέρωσαν τους ανθρώπους του Αστέρα Βάρης ότι στενεύει ο δρόμος εκεί στα... τσαμλίκια;"

Σκέψη υπήρξε ακόμα και για αίτημα αναβολής προς τη διοργανώτρια αρχή, ωστόσο η Αστυνομία... επέμενε πως διαθέτει τις απαραίτητες δυνάμεις για την πραγματοποίηση και των δύο αγώνων ταυτόχρονα, σε Μυτιλήνη και Καλλονή.

Πάντως, η διοίκηση αποφάσισε να ναυλώσει ικανό αριθμό πούλμαν για τη μεταφορά των φιλάθλων από τη Μυτιλήνη στην Καλλονή, τα οποία θα αναχωρήσουν στις 13:00 από το Πάρκινγκ (έναντι Βερόπουλου) και για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή, στέλνοντας γραπτό μήνυμα (sms) με το ονοματεπώνυμό τους στο 6976937141.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey