Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο... γήπεδο!

23/12/2011 - 11:12

Η ΕΠΣ Λέσβου θέλησε να... μιμηθεί την Αγγλική Ομοσπονδία και έτσι οι φετινές γιορτές θα έχουν ποδοσφαιρικό χρώμα. Σαν άλλη "boxing day" λοιπόν, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Λέσβου.

Η συγκεκριμένη Φάση θα ξεκινήσει το Σάββατο (24/12, 14:45), με το πρώτο ματς ανάμεσα σε Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και Αναγέννηση Γέρας. Στις 31 Δεκεμβρίου (14:45), ο Αιολικός καλείται να αντιμετωπίσει την Προοδευτική Σκ. Καλλονής στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", ενώ την ίδια μέρα (14:30) θα διεξαχθεί και ο επαναληπτικός του άλλου ζευγαριού.

Σε ότι αφορά το δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού και την "Πρόο", αυτός ορίστηκε για τις 3 Ιανουαρίου 2012 (14:30) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει και για τις τέσσερις ομάδες πως θα κάνουν γιορτές στο γήπεδο, ενώ σε ότι αφορά τον Αιολικό του οποίου το ρόστερ απαρτίζεται και από αρκετούς μη ντόπιους παίκτες, το θέμα των διακοπών -ειδικά για όσους κατάγονται από μακριά- περνά σε δεύτερη μοίρα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey