Παραίτηση Σπανού, αποφασίζει η διοίκηση [vid]

22/01/2012 - 19:36 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2012 - 19:42

Χειμαρρώδης ήταν ο λόγος του Δημήτρη Σπανού, στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα του Αιολικού με τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Ωστόσο αυτό που ξεχώρισε από όσα αναφέρθηκαν ήταν το γεγονός πως ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης ανέλαβε το βάρος της ευθύνης και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, που καλείται πλέον να αποφασίσει τις επόμενες ώρες για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως δεν κατάφερε να περάσει στους παίκτες του το μήνυμα περί των δυνατοτήτων του Αίαντα Σαλαμίνας, λέγοντας πως ο Αιολικός σήμερα δεν έδειξε πάθος ούτε είχε όρεξη για ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας πάντως τις ελλείψεις των τιμρημένων ποδοσφαιριστών. Χαρακτήρισε "εμφάνιση τοπικού" τη σημερινη απόδοση της ομάδας και δικαιολόγησε τους φιλάθλους για τις αντιδράσεις τους.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη διαιτησία, λέγοντας μια μεγάλη αλήθεια, πως τα παράπονα για αυτή την ιστορία είναι ένα χρόνιο φαινόμενο στην ομάδα της Μυτιλήνης, αφού ο Αιολικός αντιμετωπίζεται από τους διαιτητές ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, μίλησε με ειρωνική διάθεση για την απόφαση της ΕΠΣ Λέσβου να τιμωρήσει ένα 16χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, επειδή δεν αγωνίστηκε στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα και διαχώρισε μάλιστα τη θέση του με τη διοίκηση του συλλόγου, αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δύο προπονητών

{youtube}8XdeKpMoDjk{/youtube} 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey