Η "κρυμμένη" ανακοίνωση της ΕΠΣ Λέσβου

23/01/2012 - 19:05 Τελευταία τροποποίηση στις 23/01/2012 - 19:26

Κι όμως! Η ΕΠΣ Λέσβου είχε πάρει θέση αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΦΑΜ (στις 13/1, κλικ ΕΔΩ) γύρω από την επικείμενη (ως τότε) τιμωρία του Πραξιτέλη Βούρου, όμως οι παράγοντες της Ένωσης δεν προώθησαν στα ΜΜΕ την ανακοίνωση που εξέδωσαν από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, αρκούμενοι απλώς να την... κρύψουν κάπου μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα τους, χωρίς καμία περαιτέρω επισήμανση προς τους δημοσιογράφους για την ύπαρξή της.

Ο... Γκασμάς: "Ψάξε, ψάξε, δε θα τη βρεις..."

 

 

Φυσικά, η ανακοίνωση χρειαζόταν... προσπάθεια για να βρεθεί και να διαβαστεί στο epsl.gr, αφού απαιτούνταν αρκετά διαδοχικά βήματα πλοήγησης, έως την εμφάνισή της στην οθόνη μας. Αποτέλεσμα ήταν να μη δημοσιευθεί ποτέ και πουθενά, εκτός από το σημερινό φύλλο της εφημερίδας "Τα Νέα της Λέσβου", έπειτα από παρότρυνση μέλους της ΕΠΣΛ, που υπέδειξε το σημείο όπου ήταν καλά "κρυμμένη".

Με καθυστέρηση λοιπόν λίγων ημερών, δημοσιεύεται και στο sportlesvos.gr με μια προτροπή μας προς τους ανθρώπους της ΕΠΣΛ, να κοινοποιούν ανάλογες ανακοινώσεις και στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία των ΜΜΕ, ή έστω να μας ενημερώνουν τηλεφωνικά για την ύπαρξή τους ώστε να μη δημιουργούνται παρερμηνείες ή παρεξηγήσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΣ Λέσβου, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της Σταύρος Ψαρρόπουλος:

"Με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΦΑΜ, η ΕΠΣΛ ανακοινώνει τα παρακάτω:

Με έκπληξη και απορία διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΣΦΑΜ, σχετικά με την ενδεχόμενη τιμωρία του ποδοσφαιριστή του ΑΙΟΛΙΚΟΥ Βούρου Πραξιτέλη. Δεν έχουμε καμμία πρόθεση να αντιδικήσουμε με τους ανθρώπους του ΣΦΑΜ, τον αγώνα των  οποίων για την στήριξη του ΑΙΟΛΙΚΟΥ τιμούμε. Καλό θα ήταν όμως, πριν προβαίνουν σε επιπόλαιες και αφοριστικές ανακοινώσεις εναντίον της ΕΠΣΛ, να ενημερώνονται σωστά, να γνωρίζουν τις ενέργειες μας υπέρ του Αιολικού, όλα τα προηγούμενα χρόνια και εφέτος.

Τη μεγάλη ιστορική διαδρομή του ΑΙΟΛΙΚΟΥ εμείς δεν την μαθαίνουμε από άλλους, ουτε την διαβάζουμε στα βιβλία. Κάποιοι από εμάς συμμετείχαν ενεργά ώστε να γραφεί αυτή η Ιστορία και είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Όταν κάποιοι έρχονται για λίγο κοντά στον ΑΙΟΛΙΚΟ και αφού τον εκμεταλευτούν ποικιλοτρόπως στην συνέχεια τον ξεχνούν, εμείς με συνέχεια και συνέπεια παραμένουμε δίπλα του, ενεργοί συμπαραστάτες και αρωγοί.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο πρόβλημα και την φετεινή προσφορά μας στο ΑΙΟΛΙΚΟ, θα θέλαμε να θυμίσουμε στα παιδιά του ΣΦΑΜ και στους φίλαθλους της Λέσβου ότι:

1. Η ΕΠΣΛ συμπαραστάθηκε οικονομικά στον ΑΙΟΛΙΚΟ, κάτι που δεν έκανε με κανένα άλλο Λεσβιακό Σωματείο.

2. Η ΕΠΣΛ διέθεσε ολόκληρη παιδική ποδοσφαιρική ομάδα στον ΑΙΟΛΙΚΟ, για να συμμετάσχει στο παιδικό πρωτάθλημα και να μην τιμωρηθεί από την ΕΠΟ με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.  

3. Η ΕΠΣΛ διαθέτει συχνά το Ενωσιακό γήπεδο δωρεάν στον ΑΙΟΛΙΚΟ για προπονήσεις, όταν όλες οι άλλες ομάδες που το χρησιμοποιούν έχουν οικονομική επιβάρυνση.  

4. Η ΕΠΣΛ έχει άριστη συνεργασία με την Διοίκηση του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, εξυπηρετώντας τη συμφερόντα της ομάδας σε σχέση με την ΕΠΟ και τους τοπικούς φορείς.

Όσον αφορά τον υποτιμωρία παίκτη του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, η ΕΠΣΛ και τα συμφέροντα της ομάδας θα προασπίσει, αλλά και την παραδειγματική τιμωρία θα επιβάλλει σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν εκτιμά το ότι βρέθηκε στην Εθνική Παίδων χάρη στην συμμετοχή του στην Μικτή Λέσβου, τη οποία τώρα απαξιώνει με την συμπεριφορά του, ξεχνώντας ότι αυτή εκπροσωπεί το Λεσβιακό ποδόσφαιρο.

Αγαπητοί φίλοι του ΣΦΑΜ, ρωτήστε την Διοίκηση του ΑΙΟΛΙΚΟΥ για την συνεργασία της με την ΕΠΣΛ και τότε θα αντιληφθείτε ότι πρέπει αυτήν την ΕΠΣΛ πράγματι να την χαίρεστε. Και μην ξεχνάτε ότι μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον ΑΙΟΛΙΚΟ να βρεθεί ξανά εκεί που ιστορικά ανήκει."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey