Δε λέει να εκτονωθεί το κλίμα!

23/01/2012 - 20:29

Η απρόσμενη ήττα από τον Αίαντα Σαλαμίνας δημιούργησε τριγμούς ανάμεσα στους οργανωμένους φίλους του ΣΦΑΜ και τους ποδοσφαιριστές του Αιολικού, με αποκορύφωμα κάποιες αποδοκιμασίες στη λήξη της αναμέτρησης.

Ο... Γκασμάς: "Ακροβασίες πάνω σε τεντωμένο σκοινί... Αιολικός είσαι!"

 

Σήμερα, μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης παραβρέθηκαν στην προπόνηση και σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί το αρνητικό κλίμα, προσκάλεσαν τον προπονητή Δημήτρη Σπανό και τους αρχηγούς της ομάδας στα γραφεία του Συνδέσμου, σε μια συνάντηση αμοιβαίων εξηγήσεων για τα όσα συνέβησαν στη λήξη του ματς και στα όσα διαδραματίστηκαν στη συνέχεια έξω από τα αποδυτήρια.

Η συνάντηση προγραμματίστηκε για τις 19:30, όμως δεν έγινε ποτέ, αφού ο Δημήτρης Σπανός σε επικοινωνία του με τον ΣΦΑΜ, τους εξήγησε πως η διοίκηση του συλλόγου έκρινε ακατάλληλη τη χρονική συγκυρία για μια τέτοια κουβέντα.

Ο ΣΦΑΜ πριν λίγα λεπτά εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος, εκφράζοντας μάλιστα τη δυσαρέσκειά του, ακυρώνοντας την προγραμματισμένη εκδρομή του στη Χίο, για τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Μικρασιατική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΑΜ: "Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης προσκάλεσε τον προπονητή της ομάδας μας, τους αρχηγούς και όποιον άλλον ποδοσφαιριστή ήθελε, να παρευρεθεί σήμερα στις 19:30 στα γραφεία μας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση προς εκτόνωση του κλίματος μετά την ήττα από τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Δέκα λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της, ο Δημήτρης Σπανός επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε πως η συνάντηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, γιατί η διοίκηση απαγόρευσε στον ίδιον και τους ποδοσφαιριστές να έρθουν στα γραφεία του Συνδέσμου μας.

Ο ΣΦΑΜ ακυρώνει την προγραμματισμένη του εκδρομή για τη Χίο".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey