Μαίνεται η κόντρα ΣΦΑΜ και ΕΠΣΛ

23/01/2012 - 22:09 Τελευταία τροποποίηση στις 23/01/2012 - 22:26

Δεν έμεινε αναπάντητη από το ΣΦΑΜ η ανακοίνωση της ΕΠΣ Λέσβου αναφορικά με τα όσα είχε ισχυριστεί ο Σύνδεσμος για την τιμωρία του Πραξιτέλη Βούρου.

Με νέα τους τοποθέτηση τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης ζητάνε να μπει επιτέλους μια τελεία στην υπόθεση και ο καθένας να κοιτάξει τη δουλειά του, χωρίς επιπρόσθετους χαρακτηρισμούς, κρίνοντας ανούσια την παράθεση των "διευκολύνσεων" από πλευράς ΕΠΣΛ προς τον Αιολικό, τις οποίες απαρίθμησε στην πρόσφατη ανακοίνωσή της ο Πρόεδρος της Σταύρος Ψαρρόπουλος.

Τη στιγμή, που κατά το ΣΦΑΜ είναι γεμάτη και η λίστα με τις περιπτώσεις που η ΕΠΣΛ όχι μόνο δε στάθηκε κοντά στην ομάδα της Μυτιλήνης, αλλά ήταν απέναντί του.

Αναλυτικα η ανακοίνωση του ΣΦΑΜ, για ένα θέμα που έγινε -όχι άδικα- μείζονος σημασίας:

«"Αγαπητή ΕΠΣΛ" πριν κρίνετε την ανακοίνωση μας ως επιπόλαιη και αφοριστική και μας κατηγορήσετε ως ανιστόρητους, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι ο ΣΦΑΜ είναι κομμάτι της ιστορίας του Αιολικού από το 1984, έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα σε δύσκολες κυρίως στιγμές, ώστε η ομάδα να σταθεί όρθια.   

Μας παρουσιάζετε τις υποχρεώσεις σας απέναντι στον Αιολικό και στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο ως χάρη στο ιστορικότερο Σωματείο του νησιού μας. Δε θα θέλαμε να απαρριθμήσουμε τις περιπτώσεις που στο παρελθόν η ΕΠΣΛ όχι μόνο δε στάθηκε κοντά στον Αιολικό, αλλά ήταν απέναντι του.

Παρακαλούμε κάντε την δουλεία σας όπως εσείς κρίνετε και αφήστε εμάς ως "αναρμόδιους" να εκφράζουμε την αγάπη μας στον Αιολικό, με όποιο τρόπο πιστεύουμε εμείς και να κρίνουμε ποιους θα χαιρόμαστε και ποιούς όχι.

Επι της ουσίας, ο Πραξιτέλης Βούρος αναδείχθηκε εξαιτίας του ταλέντου του μέσα από τις διοργανώσεις των μικτών πρωταθλημάτων, αλλά κυρίως του Αιολικού, πριν προωθηθεί στην Εθνική ομάδα παίδων. Με τόσο βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα για ένα δεκαεξάχρονο μαθητή-αθλητή, αυτό που έπρεπε να κάνετε ως γνώστες είναι να μην κληθεί καν να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Για εμάς το θέμα τελειώνει εδώ, δε θα επανέλθουμε. Ελπίζουμε και περιμένουμε οι προθέσεις σας για στήριξη και βοήθεια στην ομάδα, να γίνουν πράξη.

Φιλικά, ΣΦΑΜ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey