Φλερτάρουν με Αποστολίδη!

25/01/2012 - 00:27 Τελευταία τροποποίηση στις 25/01/2012 - 00:42

Την πόρτα του Κώστα Αποστολίδη χτύπησε ομάδα που αγωνίζεται στη Football League 2 και άναψε... φωτιές στον Αιολικό, λίγες ώρες μετά την αναπάντεχη ήττα από τον Αίαντα Σαλαμίνας, που την γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα, όπως απορρέει από το ρεπορτάζ, ο έμπειρος αμυντικός δέχθηκε κρούση από ομάδα που αγωνίζεται στο βόρειο όμιλο της άλλοτε Γ' Εθνικής, εκεί όπου τα τελευταία χρόνια έκανε πολύ καλές σεζόν με τα χρώματα της Αναγέννησης Επανομής παλαιότερα, αλλά και της ΑΕΛΚ πέρυσι.

Επί του παρόντος, από τη διοίκηση διαρρέει πως δεν υπάρχει θέμα Αποστολίδη, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται -αφού βρισκόμαστε σε περίοδο μεταγραφών- κάτι να αλλάξει τις επόμενες ημέρες.

Εξάλλου ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός παραμένει τιμωρημένος, έχοντας εκτίσει μόλις τις τέσσερις από τις συνολικά επτά αγωνιστικές της βαριάς τιμωρίας που του επιβλήθηκε, κάτι που μπερδεύει την κατάσταση.

Γιατί σίγουρα ο προπονητής Δημήτρης Σπανός δε θα θέλει ούτε καν να ακούσει για πιθανή απώλεια του πρωτοκλασάτου ποδοσφιαιριστή του, εκείνος όμως θα μπορέσει με τα σημερινά δεδομένα (και αν δε μειωθεί η ποινή του στο εφετείο) να δώσει ξανά το παρόν σε επίσημο ματς με την έναρξη του Β' Γύρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey