Απορρίφθηκε η έφεση για Αποστολίδη!

26/01/2012 - 12:57 Τελευταία τροποποίηση στις 26/01/2012 - 13:14

Άσχημα τα μαντάτα που ήρθαν από την ΕΠΟ για τον Αιολικό, αφού κατά την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων συζητήθηκε η υπόθεση του Κώστα Αποστολίδη, ο οποίος είχε τιμωρηθεί από την Πειθαρχική με ποινή επτά αγωνιστικών για τα όσα κατέγραψε στο Φύλλο Αγώνα με τον Εθνικό (3-2) ο διαιτητής Τάσσης.

Η έφεση που άσκησε ο Αιολικός, σε μια προσπάθεια να μειωθεί η τιμωρία του κεντρικού αμυντικού, έπεσε στο κενό αφού οι Έφετες την απέρριψαν, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής να συνεχίσει να παραμένει εκτός πλάνων για ακόμα τρεις αγωνιστικές, αφού έχει εκτίσει μέχρι σήμερα τις τέσσερις.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως ο Δημήτρης Σπανός θα στερηθεί των υπηρεσιών του για το υπόλοιπο του Α' Γύρου, έχοντας τον ξανά στη διάθεσή του στην πρεμιέρα του Β' Γύρου με τον Ιωνικό, εντός έδρας.

Αναλυτικά, η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Με την υπ΄αριθμ 6/25-1-2012 απόφασή  της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΙΟΛΙΚΟΣ,  κατά της υπ΄αριθμ.335/22-12-2011 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey