Κάλεσμα συσπείρωσης από ΣΦΑΑ

26/01/2012 - 17:35 Τελευταία τροποποίηση στις 26/01/2012 - 17:56

Mε τάση να αμβλύνει τις όποιες αντιθέσεις και να συσπειρώσει φίλαθλο κόσμο, παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας εξέδωσε ανακοίνωση - κάλεσμα των εν Αθήναις Αιολικών, για το δύσκολο εκτός έδρας κυριακάτικο ματς με αντίπαλο το Κερατσίνι.

Αναλυτικά: "Καλούμε όλους τους φίλους του Αιολικού στην Αθήνα, την Κυριακή στις 3:00 το μεσημέρι, να είναι μαζί μας στο γήπεδο του Κερατσινίου.

Η παρουσία τους κρίνεται παραπάνω από επιβεβλημένη για να πάρουμε το μεγάλο διπλό σε μια δύσκολη παραδοσιακά έδρα, αντίπαλοι της ιστορικής και φίλης ομάδας του Κερατσινίου.

Διπλό που θα μας δώσει άλλο αέρα στη δύσκολη και μακρά συνέχεια του πρωταθλήματος.
Διπλό που θα ρεφάρει τις βαθμολογικές απώλειες των 2 τελευταίων εντός έδρας ατυχών αποτελεσμάτων.
Διπλό που θα μας δώσει ψυχολογικό στήριγμα, τόσο σε εμάς όσο και σε παίχτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση.

Επίσης, καλούμε τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τους παίχτες και το σύλλογο φιλάθλων της Μυτιλήνης, να ξεπεράσουν τις όποιες διαφωνίες τους, ασχέτως το ποιος έχει δίκιο ή άδικο για το καλό και μόνο της ομάδας.

Μόνο ως μια γροθιά όλοι μας, μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει τον έναν και μοναδικό στόχο που έχει και δεν είναι άλλος από την άνοδο. Οποιαδήποτε άλλη θέση, ισοδυναμεί με αυτοκτονία ειδικά τη φετινή σεζόν (αν λάβουμε υπόψη τη στελέχωση των αντιπάλων ομάδων σε όλους τους τομείς).

Η ομάδα μας φέτος είναι μακράν η καλύτερη των υπολοίπων 14 σε όλα τα επίπεδα (διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ρόστερ). Και αυτό, όποτε το συνειδητοποιήσουμε όλοι μας, θα ανέβουμε κατηγορία.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ είμαστε όλοι μας, στα καλά και στα κακά. Όλοι μας αγαπάμε τον ΑΙΟΛΙΚΟ και αυτό ας μη το ξεχνάει κανένας μας.

ΥΓ: Σε περίπτωση αλλαγής της ώρας διεξαγωγής του παιχνιδιού, θα φροντίσουμε να ενημερωθείτε όλοι σας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey