Για τη νίκη-απάντηση στο Σχιστό!

27/01/2012 - 16:45 Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2012 - 16:46

Τη νίκη που θα κατευνάσει τα πνεύματα και θα διορθώσει τα κακώς κείμενα μετά την απρόσμενη ήττα-σοκ από τον Αίαντα Σαλαμίνας, ψάχνει ο Αιολικός στη δύσκολη έδρα του Κερατσινίου.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, με περίεργη ψυχολογία, αναζητά την επιστροφή της στις επιτυχίες, δίνοντας την καλύτερη απάντηση στους αμφισβητίες της και διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις από τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στον "Ταρλά".

Η αποστολή της ομάδας της Μυτιλήνης μόνο εύκολη δε θεωρείται πάντως, καθώς το Κερατσίνι διαθέτει μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας, ενώ επιπρόσθετα υπάρχουν ακόμη αγωνιστικά προβλήματα, με τους Μουρατίδη, Διονυσάτο και Ζώνα να είναι αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής! Τη στιγμή που παραμένει τιμωρημένος ο Κώστας Αποστολίδης, που χρωστά ακόμα τρεις αγωνιστικές.Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή των Καδή, Βούρου και Κάρδαρη που εξέτισαν τις ποινές τους.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Π. Σαλπέας" του Σχιστού, με ώρα έναρξης τις 3 το μεσημέρι. Διαιτητής ορίστηκε ο αξιολογημένος Ευαγγέλου από την Αθήνα, με βοηθούς τους Αθανασόπουλο και Κουτσογιάννο του ίδιου Συνδέσμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey