Κράτησε το καλό για το τέλος με Μουστογιάννη!

31/01/2012 - 16:10 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2012 - 21:08

Την ύστατη ώρα ο Αιολικός ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του, σε μια προσπάθεια να ανακάμψει η ομάδα από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και να διεκδικήσει με ακόμα περισσότερες αξιώσεις τον τίτλο και την άνοδο.

Οι παράγοντες της ομάδας της Μυτιλήνης συμφώνησαν σε όλα με τον 27χρονο Χρήστο Μουστογιάννη, που έχει μια πολυετή και αξιοπρόσεκτη καριέρα στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί στην Α' Εθνική με το Αιγάλεω, στη Β' Εθνική με την Κέρκυρα και το Θρασύβουλο, αλλά και στη Γ' Εθνική με τον Αχαρναϊκό παλιότερα και εσχάτως με τη Γλυφάδα, απ' όπου κι έμεινε ελεύθερος. Μετρά συνολικά 172 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες και 10 γκολ.

Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει επιθετικές αρετές στο παιχνίδι του. Προέρχεται από ένα δυνατό πρωτάθλημα, χωρίς ωστόσο την καθιέρωση στη βασική ενδεκάδα της Γλυφάδας, ασχέτως αν πέρυσι είχε γεμάτη σεζόν στο Θρασύβουλο με 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και τρία γκολ. Είναι ένας παίκτης, που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη τόσο από το άξονα όσο και από τα άκρα και αναμφίβολα θα προσθέσει ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα του Δημήτρη Σπανού.

Ο Μουστογιάννης έφθασε πριν λίγες ημέρες μια ανάσα από την επιστροφή του στο Θρασύβουλο, όμως η πρόταση του Αιολικού τον έπεισε την ύστατη στιγμή της μεταγραφικής περιόδου να αγωνιστεί στο Περιφερειακό. Ο παίκτης ήρθε το απόγευμα στη Μυτιλήνη και η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε τυπικά λίγο πριν τις 8 το βράδυ, οπότε και έληγει η προθεσμία της ΕΠΟ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey