Νίκη, γιατί... χανόμαστε!

04/02/2012 - 11:39 Τελευταία τροποποίηση στις 04/02/2012 - 11:53

Ο Αιολικός βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Χίο, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την τοπική Μικρασιατική στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του 9ου ομίλου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Για την ομάδα της Μυτιλήνης δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, αφού βρίσκεται ήδη τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αχαρναϊκό έχοντας και ένα παιχνίδι περισσότερο, το οποίο θα καλυφθεί την ερχόμενη εβδομάδα οπότε και ο Αιολικός θα πραγματοποιήσει το ρεπό του.

Ο Δημήτρης Σπανός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Αποστολίδη, που εκτίει την έκτη αγωνιστική της τιμωρίας του, όπως επίσης και στον Άκη Μιχαλάκη, που αποβλήθηκε στο Κερατσίνι.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κώστας Χατζηκυριάκος, που ναι μεν συμπλήρωσε κάρτες και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, όμως αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα προχθές υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε μια κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, που θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για περίπου 10 μέρες.

Στα θετικά κατγράφεται η επιστροφή του Μπάμπη Μουρατίδη, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ και ο Ζώνας είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Στη διάθεση του προπονητή του τέθηκε και ο νεοαποκτηθείς Χρήστος Μουστογιάννης, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε από την ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει πως ενδεχομένως θα ντεμπουτάρει με τη φανέλα του Αιολικού στη Χίο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey