Έβαλε τέσσερα, μέτρησε μόνο ένα!

05/02/2012 - 17:05 Τελευταία τροποποίηση στις 06/02/2012 - 12:12

Ο Αιολικός πήρε σημαντική νίκη μέσα στη Χίο επί της Μικρασιατικής με σκορ 0-1, σε ένα ματς με αρνητική πρωταγωνίστρια τη διαιτησία της Ελένης Αντωνίου και τις υποδείξεις των βοηθών της Τσιαλογιάννη και Κρέτσιμου, που με αυτά και με εκείνα ακύρωσαν τρία γκολ της ομάδας της Μυτιλήνης στην επανάληψη και κράτησαν τους Χιώτες μέσα στο ματς, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν ο Σταύρος Τσουλάκος στο 25ο λεπτό, σε ένα ματς... μονότερμα. Ο Αιολικός με νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, αφού ντεμπουτάρισε ο Μουστογιάννης και για πρώτη φορά αγωνίστηκε βασικός ο Τάκης Ελευθερίου, ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς, δημιούργησε ευκαιρίες και έφτασε αρκετές φορές απειλητικά μπροστά από την εστία της Μικρασιατικής, όμως για ακόμα μια φορά αντιμετώπισε εχθρική διαιτησία.

Είναι χαρακτηριστικό, πως η Μικρασιατική έκανε μόλις μία φάση στην εστία του Αθανασόπουλου, την ίδια ώρα που ο Αιολικός πετύχαινε γκολ με τους Τσουλάκο, Διονυσάτο και Γιώργο Βουργουτζή, τα οποία κακώς ακυρώθηκαν, βγάζοντας εκτός εαυτού τους παίκτες, τον προπονητή και τους παράγοντες της ομάδας της Μυτιλήνης.

Εν τούτοις, ο Αιολικός πανηγύρισε το τρίποντο της νίκης και παράλληλα τις γκέλες των υπολοίπων διεκδικητών της ανόδου, αφού ο Αχαρναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από τον Εθνικό εκτός έδρας, ενώ στο ντέρμπι, Ιωνικός και Ολυμπιακός Λαυρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Μουτζούρης, Βούρος, Ντζιμάνης, Τ. Ελευθερίου (50' Ζώνας), Καδής, Μίχος, Διονυσάτος, Τσουλάκος, Μουστογιάννης (87' Δελόλμας), Γ. Βουργουτζής

(Πηγή φωτό: chiosportsphotos.blogspot.com)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey