"Πάμε για πρωτάθλημα"

14/02/2012 - 16:01 Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2012 - 16:59

Σε μία από τις ομορφότερες εκδηλώσεις του των τελευταίων χρόνων, ο Αιολικός έκοψε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο» την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, μέσα σε… πανηγυρικό κλίμα, ενδεικτικό της διάθεσης των ανθρώπων της ομάδας φέτος για διάκριση και επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια!

Άλλωστε το μήνυμα της εκδήλωσης, έτσι όπως το μετέφερε τόσο ο Πρόεδρος της ομάδας Ταξιάρχης Βέρρος, όσο και οι φίλοι του ΑΙΟ, ήταν σαφές: «Πάμε για πρωτάθλημα»…

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από πρώην παράγοντες, παλαιμάχους ποδοσφαιριστές, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, φιλάθλους και σύσσωμο το σημερινό ποδοσφαιρικό συγκρότημα και τεχνικό τιμ, άπαντες θυμήθηκαν το μεγάλο Αιολικό, κάνοντας όνειρα για την επιστροφή εκείνων των αξέχαστων στιγμών και στο μέλλον.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Παναγιώτης Καπάρας, ο Αντιδήμαρχος Λέσβου Γιάννης Τσακίρης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Παντελής Πατερέλλης, ο Λιμενάρχης Μυτιλήνης Μανώλης Βόμβας και φυσικά ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος καθώς και πολλά μέλη του Δ.Σ της Ένωσης.

Ο δημοσιογράφος των «Νέων της Λέσβου» Στρατής Τσιντώτας ήταν εκείνος που συντόνισε την όλη εκδήλωση, με τον παπά Κομνηνό να ευλογεί την τελετή. Ο Πρόεδρος του Αιολικού Ταξιάρχης Βέρρος ήταν εκείνος που εκκίνησε με τις δηλώσεις του την ιδιαίτερη Αιολική βραδιά και στη σύντομη ομιλία του, τόνισε πως η παρέα των ρομαντικών ανθρώπων που ανέλαβαν το καλοκαίρι τις τύχες της ιστορικής ομάδας της Μυτιλήνης, κόντρα στις δυσκολίες της εποχής όπου το μέλλον της χώρας φαντάζει (και είναι) υποθηκευμένο, είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση και να συνεχίσει την πορεία του μεγάλου Αιολικού.

Αν και δεν απέφυγε να μιλήσει τελικά για «εχθρούς», ο κ. Βέρρος σχολίασε πως πολλοί έχουν επενδύσει στη διάλυση του Αιολικού και τον περιμένουν στη… γωνία, εκφράζοντας όμως στη συνέχεια τη βούληση τόσο του ιδίου όσο και όλου του συμβουλίου να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα και τη βιωσιμότητα της ομάδας, θέτοντας τον ξεκάθαρο φετινό στόχο. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία.

Η αναφορά στον Σαράντο Τσακιρέλη...

Σημαντική λεπτομέρεια που έδωσε ωστόσο μία αχτίδα αισιοδοξίας για το μέλλον, ήταν η αναφορά του Προέδρου στο συνεργάτη του Σαράντο Τσακιρέλη, τον οποίο ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα συνδρομή του στις προσπάθειες της ομάδας, αλλά κυρίως για εκείνη που θα επιδείξει στο μέλλον! «Σε ευχαριστώ που είσαι κοντά μου, που είσαι κοντά μας…», είπε για εκείνον ο κ. Βέρρος αποχωρώντας καταχειροκροτούμενος από το βήμα.

Η τελετή συνεχίστηκε με τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη, του Αντιδημάρχου κ. Τσακίρη, του Προέδρου των Παλαιμάχων Λέσβου Παναγιώτη Πιττού, του Αντιπροέδρου της ΠΕΔ Παντελή Πατερέλλη, του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου, του Προέδρου του ΣΦΑΜ Κώστα Παπτσά, αλλά και του ισχυρού παράγοντα της Λεσβιακής Διαιτησίας Γιώργου Κουκούλα.

Στην κοπή της πίτας, το φλουρί έπεσε στο νεαρό Μιχάλη Ελευθερίου που κερδίζει ένα ταξίδι στη Ρόδο για δύο άτομα, με το Νίκο Μηλιορέλλη που αποτέλεσε την ψυχή της όλης εκδήλωσης να ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχόμενος τα καλύτερα στην ομάδα.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, η παρουσία του διοικητικού συμβουλίου του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ομάδας Φώτη Αλεξανδρή, και τους Χρυσόστομο Χατζηκυριαζή και Βαξεβάνη, αλλά και του Προέδρου του Παλλεσβιακού Γιώργου Αμπελικιώτη αποτελώντας τα μοναδικά σωματεία της Λέσβου που τίμησαν την εκδήλωση του Αιολικού.

Από τους παλαιμάχους του Αιολικού, έδωσαν το «παρών» ο Λάκης Μέγας, ο Παναγιώτης Πιττός, ο Δημήτρης Καρακλάς, ο Γιώργος Σπάρταλης, ο Γιάννης Μανούσος αλλά και ο Στέλιος Μαντζουράνης.

Από την ΕΠΣ Λέσβου, παρευρέθηκαν οι έμπειροι παράγοντες Χάρης Καλλίας, ο Θεόδωρος Στεργίου, ο συμπαθής κ. Ντουνιάς. Εκπρόσωπος της NEL Lines ήταν ο Αλέξης Βαμβακάς, στην εκδήλωση βρέθηκε και ο πρώην παράγοντας και ένθερμος υποστηριχτής διαχρονικά της ομάδας Θανάσης Μαντζουράνης, αρκετοί διαιτητές μεταξύ αυτών ο Μιχάλης Μποντάκης, ο Μάκης Δουκάκης, ο Κουκούλας junior και ο Παναγιώτης Συβρής.

Εκ μέρους της διοίκησης παρέστησαν σχεδόν όλοι, με τους Παναγιώτη Δουνιά, Ηλία Μαλαματίνα, Θεόδωρο Δουβαλέτα, Μάρκο Βρατσάνο, Στρατή Γεωργή και φυσικά Σταύρο Γρυπιώτη, με μεγάλο απόντα ωστόσο το Γιάννη Φλωρίδη, ο οποίος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey