Χαιρετισμοί με νοήματα και ξεκάθαρες απόψεις

14/02/2012 - 16:29 Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2012 - 16:43

Ενδιαφέρον για πρώτη φορά η αλήθεια είναι, είχαν και οι χαιρετισμοί που ακολούθησαν από τους προσκεκλημένους. Κι αυτό γιατί κανείς δεν είχε μόνο «τυπικά» λόγια να πει όπως συνήθως, αλλά αντίθετα εξέφρασαν όλοι την άποψή τους τόσο για την προσπάθεια αναγέννησης του Αιολικού, όσο και για την κόντρα που υποβόσκει (κακά τα ψέματα) με την ΑΕΛΚ.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής μοιράστηκε με τον κόσμο αναμνήσεις από την ομάδα, όταν ήταν εκείνος Πρόεδρος στον Αιολικό και υποσχέθηκε πως θα είναι κοντά στην ομάδα, βοηθώντας ουσιαστικά, στο βαθμό που μπορεί να συνδράμει των προσπαθειών της.

Παράλληλα σχολίασε πως είναι άσχημη η εντύπωση που δίνουν οι δύο μεγάλοι εκπρόσωποι αυτή τη στιγμή στις εθνικές μας κατηγορίες,, πως βρίσκονται σε αντιπαράθεση, ζητώντας να απομονωθούν αυτοί (και των δύο πλευρών) που συντηρούν μία κατάσταση κόντρας. Και με αυτήν την του την τοποθέτηση, κατά την οποία ευχήθηκε στο μέλλον την συνεργασία των δύο ομάδων, έδωσε την αφορμή και σε εκείνους που ακολούθησαν στο βήμα, να καταθέσουν και τη δική τους άποψη.

Ενδιαφέρον είχε και η τοποθέτηση ενός ακόμη πρώην Προέδρου του Αιολικού Παντελή Πατερέλλη. «Τόσα χρόνια άνθρωποι που διοίκησαν την ομάδα όπως εγώ, ο Γιακαλής, ο Φλωρίδης και άλλοι πολλοί, προσπαθούσαμε τρυπώντας το… πηγάδι, να βρούμε πόρους για να συντηρήσουμε την ομάδα.

Για πρώτη φορά φέτος βλέπουμε δύο ισχυρά οικονομικά συμβούλια να αναλαμβάνουν τις ομάδες μας και παρ΄ όλα αυτά να μην μπορούν να συνεργαστούν. Είναι κρίμα γιατί οι εποχές είναι δύσκολες…», σχολίασε ο κ. Πατερέλλης, κλείνοντας με την ευχή… «βόμβα» του χρόνου οι δύο ομάδες να κόψουν κοινή πίτα!

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, ζήτησε από την πολιτεία, αναγνωρίζοντας πως η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορεί πια να ενισχύει οικονομικά τα σωματεία, να βοηθήσουν το λεσβιακό ποδόσφαιρο βελτιώνοντας την κατάσταση των γηπέδων.

«Έτσι θα βγουν ταλέντα σε γήπεδα φιλόξενα. Τα οποία στη συνέχεια θα μπορέσουν να ενισχύσουν και τον Αιολικό, με ποδοσφαιριστές δικούς του.».

Παράλληλα ο ισχυρός παράγοντας του λεσβιακού ποδοσφαίρου εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις προσπάθειες του σημερινού συμβουλίου της ομάδας, ευχόμενος και αυτός με τη σειρά του, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey