Το κομμάτι στην ομάδα της... ιδιαίτερής του πατρίδας

14/02/2012 - 16:54 Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2012 - 17:00

Μπορεί στην αρχή της τοποθέτησής του, να ώθησε την κουβέντα ξανά εκεί που δεν... πρέπει πια, αναφερόμενος σε «κάποιους που επενδύουν στη διάλυση του Αιολικού», στη συνέχεια όμως έκανε θεαματική ρελάνς και μοιράζοντας τα κομμάτια της πίτας, έκοψε ένα και «για την ομάδα της ιδιαίτερής μου πατρίδας», όπως είπε δια μικροφώνου…

Ο λόγος για τον Ταξιάρχη Βέρρο, Πρόεδρο του Αιολικού, ο οποίος κάλεσε επίσημα -και αξίζει αυτό να σημειωθεί- την ΠΑΕ ΑΕΛΚ στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ομάδας της Μυτιλήνης, όμως δεν παραβρέθηκε κανένας.

Το τέλος της εκδήλωσης σχημάτισε αναπόφευκτα πολλά "πηγαδάκια" μεταξύ των παρευρισκομένων, με θέμα συζήτησης τόσο τον Αιολικό, τη διαιτησία και το δύσκολο δεύτερο γύρο που ακολουθεί, όσο το περιβόητο πια μη διεξαχθέν με τους ανθρώπους του Αιολικού να... απολογούνται για τη μη επίσημη πρότασή τους στην ΑΕΛΚ αλλά και να δικαιολογούνται σχολιάζοντας πως παλαιότερα και η ΑΕΛΚ είχε κάνει αντίστοιχη... προφορική πρόταση για να γίνει μεταξύ τους φιλικό.

Βέβαια πολλοί ήταν κι αυτοί που χάθηκαν στις θύμησες, με τον Παντελή Πατερέλλη να εξομολογείται ανέκδοτες και πικάντικες ιστορίες της δικής του θητείας στην Προεδρία του ΑΙΟ, από Μόρια... διαιτητές και άλλα ενδιαφέροντα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey