Μονόδρομος η νίκη στο Κορωπί

17/02/2012 - 12:39 Τελευταία τροποποίηση στις 17/02/2012 - 13:07

Η τελευταία αγωνιστική του Α' Γύρου στον 9ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος φέρνει τον Αιολικό στο Κορωπί, για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με τον Δημήτρη Σπανό να σκέφτεται αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα κρατήσουν τους Μυτιληνιούς σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Αχαρναϊκό.

Ο προπονητής του Αιολικού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Αποστολίδη, που θα εκτίσει την έβδομη και τελευταία αγωνιστική της βαριάς τιμωρίας του. Εκτός αποστολής θα μείνει και ο Κώστας Χατζηκυριάκος, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Στην αγωνιστική δράση αναμένεται να επιστρέψει ο Μπάμπης Μουρατίδης, προσθέτοντας ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα του Δημήτρη Σπανού, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Διαιτητής θα είναι ο Βρακάς από την Εύβοια, με βοηθούς τους Ράζο και Κωνστάντιο του ίδιου Συνδέσμου. Ο αγώνας στο Κορωπί θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι, για συγκοινωνιακούς λόγους και θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το sportlesvos.gr!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey