Σπανός: "Επαγγελματική νίκη, μέτρια συγκομιδή"

19/02/2012 - 19:10

Ο Α' γύρος ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής και βρήκε τον Αιολικό στη 2η θέση του 9ου ομίλου, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Αχαρναϊκό και με συγκατοίκους το Κερατσίνι και τον Ολυμπιακό Λαυρίου.

Ο κόσμος σίγουρα περίμενε ένα καλύτερο... ξεπέταγμα από την ομάδα της Μυτιλήνης στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αφού διαθέτει το πληρέστερο ρόστερ στον όμιλο, κάτι που απ' ότι φαίνεται προσδοκούσε και ο Δημήτρης Σπανός.

"Η συγκομιδή μας στον πρώτο γύρο είναι μέτρια", είπε χαρακτηριστικά ο Αιγιώτης τεχνικός αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Κορωπί και συμπλήρωσε: "Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει ακόμη καλύτερα, αν σκεφτούμε πόσους βαθμούς χάσαμε, κυρίως στην έδρα μας. Αξίζουν, όμως συγχαρητήρια στα παιδιά για την έως τώρα προσπάθεια τους. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και για να καταφέρει ο Αιολικός να τερματίσει πρώτος, θα πρέπει να έχουμε περισσότερο πάθος στα παιχνίδια που απομένουν".

Οσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του σημερινού αγώνα, ο Σπανός έκανε λόγο για επαγγελματική νίκη: "Ηταν έναν κακό παιχνίδι σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο, αλλά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Δεν κινδυνέψαμε από το Κορωπί και μπορέσαμε μετά από μία στημένη φάση να σκοράρουμε ένα γκολ. Σημειώσαμε μία επαγγελματική νίκη, κάτω από αντίξοες συνθήκες και συνεχίζουμε...".

(Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Κολλάρος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey