Μιλάνε εφ' όλης της... διαιτητικής ύλης

22/02/2012 - 11:37

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα το απόγευμα (17:30), αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης του Αιολικού, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σπανός και ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Κουτρομπίλας.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης έχουν συσσωρευθεί τα παράπονα για τη διαιτησία, αφού τόσο εντός όσο και εκτός έδρας ο Αιολικός τυγχάνει εχθρικής αντιμετώπισης, καταδικαστικής πολλές φορές στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, μετά και την αναμέτρηση στο Κορωπί, με τις υποδείξεις του βοηθού Κωνστάντιου και τα σφυρίγματα του Βράκα από το Σύνδεσμο της Εύβοιας, φαίνεται πως το ποτήρι της δυσαρέσκειας ξεχείλισε. Τη στιγμή που είναι μάλιστα πολύ πρόσφατη και η κακή διαιτησία της Ελένης Αντωνίου στον αγώνα με τη Μικρασιατική, η οποία ακύρωσε τρία γκολ του Αιολικού μετά από τις υποδείξεις των βοηθών της, Τσιαλογιάννη και Κρέτσιμου.

Κι επειδή παρά τις κόντρα διαιτησίες, ο Αιολικός κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τα δύο αυτά γήπεδα, οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να δώσουν σε αυτό το χρονικό σημείο μια Συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης, θέλοντας να φυλάξουν τα νώτα τους και να αποφύγουν ανάλογα σφυρίγματα, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε οδυνηρά αποτελέσματα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey