Στον "Ταρλά", σε πείσμα όλων!

22/02/2012 - 21:10

Τελικώς, ο αγώνας μεταξύ του Αιολικού και του Ιωνικού στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του 9ου ομίλου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, αφού οι πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για αλλαγή έδρας δεν έπιασαν τόπο.

Μπορεί νωρίς το μεσημέρι, η ΕΠΟ να δήλωνε πως πρέπει να υπακούσει στον ΚΑΠ και να ορίσει τον αγώνα σε διαφορετική έδρα, αφού την Κυριακή στις 15:00 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ματς της ΑΕΛΚ με την Παναχαϊκή, ωστόσο έπειτα από την ηχηρή αντίδραση της διοίκησης του Αιολικού, η διοργανώτρια ανέκρουσε πρύμνα και προχώρησε σε ορισμό του ματς το Σάββατο, με ώρα έναρξης τις 13:00!

Η ΕΠΟ ζήτησε από τους ανθρώπους του Αιολικού να διευκολύνουν την κατάσταση και να καταθέσουν εκείνοι αίτημα για αλλαγή έδρας. Ο λόγος ήταν προφανής. Η ΕΠΟ δεν είχε δικαιοδοσία να ορίσει μόνη της το ματς σε άλλο γήπεδο κι αυτό γιατί στον ΚΑΠ υπάρχει ασάφεια για το αμφιλεγόμενο 24ώρο, που επικαλούνταν η άλλη πλευρά. Δεδομένου ότι η ΑΕΛκ παίζει Κυριακή (15:00), οι παράγοντες του Αιολικού αντιπρότειναν στην ΕΠΟ να γίνει ο δικός τους αγώνας με τον Ιωνικό το Σάββατο, με ώρα έναρξης τις 13:00. Έτσι θα τελειώσει στις 15:00 και θα μεσολαβεί ένα ολόκληρο 24ωρο πριν την έναρξη του ματς ΑΕΛΚ-Παναχαϊκή.

Η ΕΠΟ δεν είχε επιπρόσθετη επιχειρηματολογία για να επιμείνει στην αλλαγή της έδρας, αποδέχθηκε την πρόταση του Αιολικού και προχώρησε σε ορισμό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Ο Ιωνικός έτσι κι αλλιώς είχε ζητήσει να ξεκινήσει ο αγώνας νωρίτερα, για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey