Καταγγέλει την ΑΕΛΚ για την... εξορία! [vids]

23/02/2012 - 15:59 Τελευταία τροποποίηση στις 23/02/2012 - 16:12

Και για πρώτη φορά, η υποκρισία μπήκε στην άκρη. Η εδώ και χρόνια «φημολογούμενη» και «υποστηριζόμενη δια του Τύπου» σύμφωνα με τους διοικούντες των δύο ομάδων κόντρα ΑΕΛΚ και Αιολικού, αποτέλεσε επίσημα παραδοχή της μίας πλευράς, ότι όχι μόνο υπάρχει αλλά υποβόσκει και ξεπηδά σε κάθε ευκαιρία με στόχο να βλάψει τον… αντίπαλο!

Ο επίσημος Αιολικός στη χθεσινοβραδινή Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και με αφορμή το νέο… σίριαλ που πήγε να εκτυλιχθεί με τη συνύπαρξη των δύο ομάδων στον "Ταρλά" το Σαββατοκύριακο, αλλά και την προσπάθεια… εξοστρακισμού του Αιολικού από το Στάδιο Μυτιλήνης, κατήγγειλε ούτε λίγο ούτε πολύ μεθόδευση από πλευράς ΑΕΛΚ για να μην παίξει ο Αιολικός στη φυσική του έδρα!

Ο Σταύρος Γρυπιώτης έχοντας εμφανή την αγανάκτηση στο πρόσωπό του, αφού πριν μιλήσει στον Τύπο είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες επαφές του με την ΕΠΟ για να διευκρινιστεί το αν προβλέπεται ή όχι να διεξαχθούν δύο αγώνες στο ίδιο γήπεδο μέσα σε 24 ώρες, δε δίστασε να «φωτογραφίσει» άνθρωπο της διοίκησης της ΑΕΛΚ, «που εδώ και πολύ καιρό διαβάλλει τον Αιολικό στον Πρόεδρο κ. Νίκο Μιχαλάκη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα της Μυτιλήνης».

Παράλληλα αναρωτήθηκε, μάλλον ρητορικά, γιατί "τόση κακία" εις βάρος του Αιολικού, από μία ομάδα που έχει άλλου είδους συμφέροντα και δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο έμπειρος παράγοντας του Αιολικού πάντως ξεκαθάρισε με κάθε τρόπο ότι «από πλευράς μας δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα και καμία διάθεση αντιπαράθεσης με την ΑΕΛΚ», επιχειρηματολογώντας αναλυτικά επ' αυτού, όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε και στα σχετικά βίντεο.

Στην ουσία της υπόθεσης τώρα, ο Αιολικός μέσω δικηγόρων ξεκαθάρισε το θολό της υπόθεσης του περίφημου "24ωρου" που επικαλούνταν η Football League και η ΕΠΟ, διαπιστώνοντας πως δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός στον ΚΑΠ ή οπουδήποτε αλλού, που να απαγορεύει τη διεξαγωγή δύο αγώνων στο ίδιο γήπεδο μέσα στο παραπάνω χρονικό διάστημα. Και κατέληξε, καταγγέλλοντας ουσιαστικά πως για όλη αυτήν την περιπέτεια «υπήρξε δάκτυλος» από τη Λέσβο, «φωτογραφίζοντας» ανθρώπους της διοίκησης της ΑΕΛΚ που «έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν καταστάσεις στις διοργανώτριες αρχές», όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο του Σταύρου Γριπιώτη

{youtube}QcJXz3sW7_w{/youtube}

Η τοποθέτηση του Γενικού Αρχηγού Γιώργου Κουτρομπίλα

{youtube}XFLruqg-TrA{/youtube}

Η δευτερολογία του Σταύρου Γριπιώτη και η απόδοση ευθυνών στον "κύκλο" του Νίκου Μιχαλάκη

{youtube}oPD7CRdeFaQ{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey