Βέρρος: "Ας βρεθούμε με τον κ.Μιχαλάκη" [vid]

23/02/2012 - 16:37 Τελευταία τροποποίηση στις 23/02/2012 - 16:56

Προς το τέλος της Συνέντευξης Τύπου παρενέβη και ο Πρόεδρος του Αιολικού Ταξιάρχης Βέρρος, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή στεκόταν πίσω από τις κάμερες και δε διαφαινόταν να είχε πρόθεση να τοποθετηθεί στα τοπικά Μέσα.

Ο... Γκασμάς: "Σαούλ Σαούλ, γιατί με καταδιώκεις;" θα μπορούσε να φωνασκεί ο Πρόεδρος Άκης..."

Όμως όταν η κουβέντα άναψε από τις «καταγγελίες» του Σταύρου Γρυπιώτη για την πλευρά της ΑΕΛΚ, πήρε το λόγο. Νωρίτερα ο κ. Γρυπιώτης είχε σχολιάσει πως ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ κ. Μιχαλάκης έχει κακούς συμβουλάτορες γύρω του, που του μεταφέρουν μία εσφαλμένη εικόνα των πραγμάτων, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως λείπει αρκετό καιρό εκτός νησιού, θέτοντας ουσιαστικά -χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος- τον Αιολικό απέναντί του.

Ο Πρόεδρος του Αιολικού από τη μεριά του, αναφερόμενος στο χρονικό της κόντρας ΑΕΛΚ-Αιολικού με συγκεκριμένα περιστατικά, τόνισε ότι στοχοποιήθηκε δύο φορές από πλευράς ΑΕΛΚ ως «υπαίτιος» για όλα τα δεινά της ομάδας της Καλλονής. Και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην περίπτωση των καταγγελιών για την καταλληλότητα των γηπέδων, όταν υπαινίχθηκε πως πίσω από την όλη ιστορία κρύβονταν η σύζυγός του, αλλά και στα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας zougla.gr, για τα οποία πολλοί υποστήριζαν ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος του Αιολικού κρυβόταν από πίσω.

«Παρ΄ όλα αυτά μαθαίνω ότι οι μηνύσεις που κατατίθενται  για αυτό το δημοσίευμα, αφορούν μία σειρά άλλων ανθρώπων και όχι εμένα…», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Βέρρος για να καταθέσει τέλος μία… «ριζοσπαστική» πρόταση-πρόκληση. Τον ορισμό μίας συνάντησης του ιδίου με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ κ. Μιχαλάκη, για να διευθετηθούν οι όποιες διαφορές τους είτε απ' ευθείας είτε παρουσία τρίτων, ρίχνοντας στο τραπέζι το όνομα του Σταύρου Ψαρρόπουλου, ώστε μέσω του θεσμικού του ρόλου ως Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου να εγγυηθεί για το γεφύρωμα του υπάρχοντος χάσματος.

Το απόσπασμα της ομιλίας του Προέδρου Ταξιάρχη Βέρρου

{youtube}SyRmze9-ZPQ{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey