Σε... βίντεο οι σφαγές της διαιτησίας! [vids]

23/02/2012 - 13:05 Τελευταία τροποποίηση στις 23/02/2012 - 13:18

Στην αντιμετώπιση του Αιολικού από τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα, ήταν αφιερωμένο το πρώτο κομμάτι της Συνέντευξης Τύπου της ομάδας της Μυτιλήνης, με τον προπονητή της Δημήτρη Σπανό να αναφέρεται εκτενώς σε «περίεργες» αποφάσεις των διαιτητών ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, που είτε κόστισαν είτε δεν κόστισαν βαθμούς.

Ο κ. Σπανός παραδέχτηκε πως για πρώτη φορά στην καριέρα του συναντά τόσο εχθρική διαιτησία και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε απομονώσει επίμαχες φάσεις από τα παιχνίδια του Αιολικού στο Κερατσίνι και στη Χίο, σχολιάζοντας πως ειδικά στο πρώτο παιχνίδι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Έδειξε μέσω laptop σε βίντεο τόσο τη φάση που ζήτησε η ομάδα του Αιολικού πέναλτι σε ανατροπή του Διονυσάτου, που υπεδείχθη τελικώς «θέατρο» και κίτρινη κάρτα στον αρχηγό, όσο και εκείνη της αποβολής του Μιχαλάκη με δεύτερη κίτρινη πάλι για «θέατρο» σε πεντακάθαρη ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Φυσικά στο βίντεο έπαιξε και το γκολ του Κερατσινίου, που ξεκίνησε από φάουλ επάνω στον Τσουλάκο που δεν υπεδείχθη ποτέ…

Φάσεις σε βίντεο προβλήθηκαν και από τη Χίο και συγκεκριμένα από τις περιπτώσεις που ακυρώθηκαν κακώς τρία γκολ του Αιολικού ως οφσάιντ!

Ο Δημήτρης Σπανός πάντως ξεκαθάρισε πως για τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του δεν αποτελούν δικαιολογία οι διαιτησίες σε περίπτωση ήττας, αλλά επεσήμανε πως με τέτοια αντιμετώπιση είναι πολύ δύσκολο να κυνηγήσεις το πρωτάθλημα. Και γι' αυτό το λόγο, με τις ευλογίες και της διοίκησης, ζήτησε τόσο από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρο Ψαρρόπουλο όσο και από τον ισχυρό παράγοντα της λεσβιακής διαιτησίας Γιώργο Κουκούλα, να αναλάβουν πρωτοβουλίες περιφρούρησης του «50-50» στα παιχνίδια του Αιολικού.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Σταύρου Γρυπιώτη, ο οποίος τόνισε πως ο Αιολικός θα βρει το δρόμο του, γιατί έχει τεράστια ιστορία και σύντομα θα αγωνίζεται εκεί που του αξίζει. Όμως δεν παρέλειψε να σχολιάσει, πως όσα χρόνια είναι στην ομάδα, πρώτη φορά βλέπει τόσο εχθρική διαιτησία απέναντί της, καταλήγοντας πως κάποιοι δε θέλουν τον Αιολικό στη Γ'  Εθνική...

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Γενικός Αρχηγός του Αιολικού Γιώργος Κουτρομπίλας, δίνοντας το στίγμα για τη συνέχεια στο δεύτερο γύρο, τονίζοντας πως με ή χωρίς εχθρικές διαιτησίες και τον "πόλεμο" κάποιων, ο Αιολικός πάντα σε τέτοιες δύσκολες καμπές βρίσκει τον τρόπο να βγει δυνατός και στο τέλος θα καταφέρει να βγει και νικητής, επισημαίνοντας ότι διοίκηση, προπονητής και παίκτες είναι όλοι μια γροθιά, ζητώντας τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου.

Η τοποθέτηση του προπονητή Δημήτρη Σπανού

{youtube}Rzq382oDvQ0{/youtube}

Το σχόλιο του Σταύρου Γριπιώτη

{youtube}7LkG__9U2HE{/youtube}

Η άποψη του Γενικού Αρχηγού Γιώργου Κουτρομπίλα

{youtube}UwD0mfozP98{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey