Πονάει στον προσαγωγό ο Μίχος

03/03/2012 - 11:29 Τελευταία τροποποίηση στις 03/03/2012 - 11:43

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Αιολικό, με τον Σπύρο Μίχο να θεωρείται πλέον εξαιρετικά αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς με αντίπαλο τον Αήττητο στα Σπάτα.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος ταλαιπωρείται από τον προσαγωγό του, κάτι που πονοκεφαλιάζει τον Δημήτρη Σπανό, που θα πρέπει να βρει λύση για να καλύψει το κενό που αφήνει η απουσία του σε αυτό το πολύ κρίσιμο ματς. Ο Μίχος, που δεν προπονήθηκε χθες, θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, όμως οι πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής είναι -αυτή τη στιγμή- ελάχιστες.

Παράλληλα, ο προπονητής του Αιολικού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντζιμάνη, που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Διαγόρα μεσοβδόμαδα, ενώ εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Μάκης Μουτζούρης λόγω πνευμονίας. Τιμωρημένος είναι ο Ζώνας μετά την αποβολή του στο ματς με τον Ιωνικό.

Αντίθετα, κανονικά θα ταξιδέψει στα Σπάτα ο Γιώργος Βουργουτζής, που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε την Τετάρτη στο Κύπελλο.

Τον αγώνα του Αιολικού κόντρα στον Αήττητο, που θα ξεκινήσει στις 14:30 και θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το sportlesvos.gr, θα διευθύνει ο Σφακιανάκης με βοηθούς τους Μπάμπα και Δανέζη, άπαντες του Συνδέσμου Αθηνών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey