Ένεση ηθικού από τους Αθηναίους Αιολικούς

12/03/2012 - 14:44 Τελευταία τροποποίηση στις 12/03/2012 - 17:21

Μπορεί η σχέση των οργανωμένων και μη φίλων του Αιολικού στην Αθήνα με τους ποδοσφαιριστές να έχει περάσει φέτος από... χίλια κύματα, ωστόσο την κρίσιμη στιγμή η συσπείρωση γύρω από την ομάδα είναι πρωτοφανής και η ψυχολογική τόνωση των παικτών, πρωταρχικό μέλημα όλων.

Παρά το γεγονός πως ο Αχαρναϊκός δεν γκέλαρε με τον Κερατσίνι, διατηρώντας το +5 από την ομάδα της Μυτιλήνης, στον Αιολικό υπάρχει η πίστη ότι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να τα καταφέρουν και να φύγουν νικητές από το Γήπεδο του Μενιδίου, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής και με σχεδόν ένα ολόκληρο Γύρο να απομένει για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Οι φίλαθλοι του Αιολικού στην Αθήνα εξέδωσαν υποστηρικτική ανακοίνωση, επισημαίνοντας πως "ο Αιολικός είναι ακόμα ζωντανός":

"ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

Δεν τα παρατάμε. Όσοι μας έχουν για τελειωμένους, θα μας βρουν μπροστά τους και τότε θα δούμε ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα. Έχουμε 24 παικταράδες για δώδεκα ματς ζωής και θανάτου.

Αποφασισμένοι και ψυχωμένοι όσο ποτέ, πρέπει να δώσετε το 100% των δυνατοτήτων σας και να πιστέψετε στους εαυτούς σας, ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και ύστερα θα έρθει και η άνοδος. Χωρίς πίστη, δεν κερδίζονται οι αγώνες".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey