Ξανά... "πόρτα" στον Ταρλά!

15/03/2012 - 12:12 Τελευταία τροποποίηση στις 15/03/2012 - 13:29

Μπορεί ο Αιολικός να δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς την Κυριακή απέναντι στον Αχαρναϊκό, που ενδεχομένως να κρίνει και προς τα πού θα γείρει η πλάστιγγα για την ανάδειξη του πρωταθλητή, ωστόσο η προετοιμασία του για το ντέρμπι του Μενιδίου συνεχίζεται μετ' εμποδίων.

Παρά τον αρχικό προγραμματισμό για προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμος Λέσβου ειδοποίησε πριν λίγη ώρα τους ανθρώπους του Αιολικού, πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και πως θα μπορούσαν να προπονηθούν στην... Καλλονή ή στην Αγία Μαρίνα.

Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχικά εβδομάδα που δημιουργείται θέμα από το... πουθενά για τη μία και μοναδική προπόνηση του Αιολικού στον "Ταρλά", αφού πριν λίγες μέρες υπάλληλοι της Δημοτικής Αρχής απείλησαν πως θα φέρουν μέχρι και την Αστυνομία, αν έμπαιναν τελικά οι ποδοσφαιριστές για προπόνηση.

Τότε παρουσία του Προέδρου Ταξιάρχη Βέρρου, ο Δημήτρης Σπανός πήρε τους παίκτες του και έκανε κανονικά προπόνηση στο Στάδιο της Μυτιλήνης. Σήμερα πάντως, θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει το ταλαιπωρημένο χορτάρι της Αγίας Μαρίνας, μόλις λίγα 24ωρα πριν από το ματς της χρονιάς, έχοντας αντιμετωπίσει με θυμηδία τα όσα υποστήριξε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο Λάκης Κυπαρίσσης, μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης και υπεύθυνος επί των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο Γενικός Αρχηγός του Αιολικού Γιώργος Κουτρομπίλας αρκέστηκε να δηλώσει ειρωνικά στο sportlesvos.gr, αναφερόμενος προς τους αρμοδίους του Δήμου Λέσβου: "Τους... ευχαριστούμε πολύ όλους για την πολύτιμη στήριξη που παρέχουν, καθώς και για την εξυπηρέτηση τους πριν από τον πιο κρίσιμο αγώνα μας στο φετινό πρωτάθλημα".

Αγωνιστικά, ο προπονητής του Αιολικού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μουτζούρη και Παπαδόπουλου, έχοντας πάντως όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο αγώνας με τον Αχαρναϊκό θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι στο Γήπεδο Μενιδίου και θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το sportlesvos.gr.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey