Σπανός: "Ακόμα δεν πετύχαμε τίποτα"

20/03/2012 - 13:41 Τελευταία τροποποίηση στις 20/03/2012 - 14:09

 

Ο Δημήτρης Σπανός ήταν αναμφίβολα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σπουδαίας επικράτησης του Αιολικού στο Μενίδι επί του πρωτοπόρου Αχαρναϊκού, όμως όπως δηλώνει ο ίδιος στο sportlesvos.gr "η νίκη αυτή δε σημαίνει τίποτα περισσότερο από μια επιτυχία επί ενός αξιόλογου αντιπάλου".

Ο Αιολικός έκανε το χρέος του και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου, μειώνοντας τη διαφορά στους δύο βαθμούς από την κορυφή και απέδειξε σε όλους πως ο Αχαρναϊκός, που προπορεύεται εδώ και αρκετές εβδομάδες στη βαθμολογία, είναι μια ομάδα με χτυπητές αδυναμίες.

Άλλωστε, οι δύο νίκες σε Μυτιλήνη (3-1) και Μενίδι (0-1) δείχνουν πως οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού έχουν πάρει τον... αέρα των αντιπάλων τους, που θεωρείται απίθανο να μη στραβοπατήσουν σε κάποιο από τα εναπομείναντα ματς.

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για να περάσει ο Αιολικός στην κορυφή είναι να κερδίσει εκείνος τα δικά του παιχνίδια. Και "για να επιτευχθεί αυτό, απαιτείται σοβαρότητα" δηλώνει ο προπονητής του Αιολκού.

"Η νίκη κόντρα στον Αχαρναϊκό μας αφήνει ένα αίσθημα ικανοποίησης, αν και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τους βαθμούς λίγο πιο άνετα, πετυχαίνοντας ένα δεύτερο γκολ στις αρκετές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Γνωρίζαμε τον αντίπαλο, είχαμε μελετήσει το παιχνίδι του και παραμείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Η συνέχεια απαιτεί σοβαρότητα από μέρους μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ακολουθεί ένα κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Βάρης, εξίσου δύσκολο και θα πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι και ψυχωμένοι για να επιστρέψουμε με το τρίποντο της νίκης", επεσήμανε ο Δημήτρης Σπανός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey