Σπανός: "Πού είναι η διοίκηση;" [video]

22/04/2012 - 22:03 Τελευταία τροποποίηση στις 22/04/2012 - 23:15

H Συνέντευξη Τύπου περιελάμβανε τοποθετήσεις από τους προπονητές με σημαντικό ενδιαφέρον, όμως ο Δημήτρης Σπανός δεν περιορίστηκε στα αγωνιστικά ζητήματα της αναμέτρησης.

Οι δύο προπονητές συμφώνησαν πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Άγγελο Πυρένη να αισθάνεται απογοητευμένος από το γεγονός πως η ομάδα του δεν κατάφερε για πολύ λίγο να φύγει με βαθμό από τη Μυτιλήνη.

Ο Δημήτρης Σπανός χαρακτήρισε μέτρια την εμφάνιση του Αιολικού και στάθηκε περισσότερο σε θέματα που άπτονται της διοίκησης, στην οποία αναφέρθηκε με σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζοντάς τη ούτε λίγο ούτε πολύ απούσα από τα τεκταινόμενα στην ομάδα.

Ο προπονητής του Αιολικού τόνισε πως πρόθεσή του είναι να χτυπήσει το καμπανάκι προς τους διοικούντες, να δράσουν προς όφελος της ομάδας σε αυτό το κρίσιμο χρονικά σημείο, πριν να είναι αργά και χαθεί ο στόχος που έχει θέσει για τον τίτλο και την άνοδο. Ο Δημήτρης Σπανός ζήτησε από τους παράγοντες να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών, μερικούς από τους οποίους -όπως ανέφερε- δεν είναι σε θέση πλέον να πείσει, ώστε να μην αποχωρήσουν πρόωρα από το σύλλογο εν μέσω της αγωνιστικής δράσης.

Εντύπωση προκάλεσε πάντως, η αναφορά του Δημήτρη Σπανού στη συνάντηση που θα είχε λίγο μετά τη Συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο του Αιολικού Ταξιάρχη Βέρρο, σκορπώντας ερωτηματικά γύρω από τα οφέλη του "ξεσπάσματος" του μπροστά στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, από τη στιγμή που αυτά τα συγκεκριμένα προβλήματα επρόκειτο να συζητήσει με τον καθ' ύλη αρμόδιο της διοίκησης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δύο προπονητών

{youtube}g3_SN0i2Euk{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey