"Τελειώνει" Χατζηκυριάκο ο Σπανός [vid]

22/04/2012 - 23:33 Τελευταία τροποποίηση στις 23/04/2012 - 00:21

Ήταν εξαρχής μία αμφιλεγόμενη περίπτωση για τον Αιολικό, από το καλοκαίρι, τότε που η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να τον επανεντάξει στο δυναμικό του συλλόγου.

Παρά την γκρίνια των οργανωμένων μελών του ΣΦΑΜ, που του κρατούσε (δικαίως ή αδίκως ελάχιστη σημασία έχει πια) «μανιάτικο» μία λεκτική αντιπαράθεση που είχε μαζί τους, όταν αγωνιζόταν με την ΑΕΛΚ, ο Κώστας Χατζηκυριάκος ξεκίνησε πολύ καλά τη σαιζόν όντας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Μετά τα Χριστούγεννα ωστόσο, η αγωνιστική του παρουσία ήταν σαφώς πιο φτωχή και δεν άργησε η στιγμή που δε συγκαταλέγονταν στις βασικές επιλογές του Δημήτρη Σπανού.

Ουδείς γνωρίζει με σιγουριά το αν οι σχέσεις παίκτη προπονητή ήταν διαταραγμένες από ένα σημείο και μετά, αλλά σε κάθε περίπτωση δια στόματος τουλάχιστον Σπανού, ο Χατζηκυριάκος θεωρείται πλέον "ξένο σώμα" για τον Αιολικό.

«Μου ζήτησε να μείνει εκτός 18άδας πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτομάτως για μένα σβήνεται από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της ομάδας που προπονώ. Λειτουργώ βάσει πειθαρχίας. Από σήμερα είναι εκτός ομάδας. Δεν μπορώ, δε θέλω να συνεργαστώ άλλο μαζί του. Και δε δέχομαι να τον φέρει ξανά πίσω η διοίκηση.", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αιγιώτης τεχνικός, χωρίς ακόμα ωστόσο να γνωρίζουμε το αν την απόφασή του θα ενστερνιστεί και η διοίκηση του συλλόγου.

Η εξέλιξη αυτή σαφώς και δεν είναι η καλύτερη δυνατή για την ομάδα του Αιολικού, όμως από τη στιγμή που ένας προπονητής -αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας- θεωρεί ότι ο παίκτης υπέπεσε σε ένα τόσο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, δύσκολα αυτό θα του συγχωρηθεί. Ίδωμεν...

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεων του Δημήτρη Σπανού για τον Χατζηκυριάκο

{youtube}F0yWl0WThdw{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey