Αιφνιδιαστικό τέλος με Σπανό!

23/04/2012 - 20:12 Τελευταία τροποποίηση στις 24/04/2012 - 01:20

Τελικά η "φωτιά" που άναψε χθες στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, από τις δηλώσεις τόσο του προπονητή Δημήτρη Σπανού όσο και του ποδοσφαρισιτή Παναγιώτη Ζώνα και η σκληρή κριτική τους προς τους διοικούντες, δημιούργησε ντόμινο εξελίξεων στην ομάδα του Αιολικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας συνεδρίασε εκτάκτως πριν από λίγη ώρα και οι αποφάσεις που πάρθηκαν, προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στον Αιολικό.

Ο προπονητής Δημήτρης Σπανός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο, αφού η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία της μαζί του, χρεώνοντάς του τις δηλώσεις εις βάρος της διοίκησης ως το μοναδικό λόγο του διαζυγίου.

Παράλληλα, κάλεσε σε απολογία τον Παναγιώτη Ζώνα, προκειμένου να δώσει τις εξηγήσεις του για τις χθεσινές δηλώσεις στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου. Ο ποδοσφαιριστής θα προσέλθει στο συμβούλιο με την επιστροφή της ομάδας από την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά.

Αναφορικά με τον Κώστα Χατζηκυριάκο, η διοίκηση αποφάσισε να τον τιμωρήσει με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής από τις υποχρεώσεις της ομάδας, λόγω της άρνησής του να συμμετάσχει στη 18άδα του χθεσινού αγώνα με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Κερατσινίου.

Σε ότι αφορά, τον άνθρωπο που θα αναλάβει το δύσκολο έργο του κοουτσαρίσματος από τον πάγκο, αυτός θα είναι ο επί σειρά ετών αρχηγός του Αιολικού Θεαγένης Διονυσάτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΕΠΣ Αιολικός:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ Αιολικός, σε έκτακτη συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε στις 23/04/2012 αποφάσισε τα εξής:
- Διακόπτεται η συνεργασία με τον προπονητή κο Δημήτριο Σπανό κατόπιν των δηλώσεων του μετά την λήξη του αγώνα με την Ολυμπιάδα Κερατσινίου. Καλεί τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ζώνα την Πέμπτη 26/04/2012 προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις χτεσινές δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα με την Ολυμπιάδα Κερατσινίου .
- Τιμωρεί τον ποδοσφαιριστή κ. Κώστα Χατζηκυριάκο με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής για άρνηση συμμετοχής του στην 18αδα του αγώνα με την Ολυμπιάδα Κερατσινίου .
- Την ομάδα αναλαμβάνει για τους επόμενους αγώνες ο αρχηγός της ομάδας κ. Θεαγένης Διονυσάτος."

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ σε έκτακτη συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε στις 23/04/2012 αποφάσισε τα εξής :

-          Διακόπτεται η συνεργασία με τον προπονητή κο Δημήτριο Σπανό κατόπιν των δηλώσεων του μετά την λήξη του αγώνα με την Ολυμπιάδα Κερατσινίου. Καλεί τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ζώνα την Πέμπτη 26/04/2012 προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις χτεσινές δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα με την Ολυμπιάδα Κερατσινίου .

-          Τιμωρεί τον ποδοσφαιριστή κ. Κώστα Χατζηκυριάκο με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής για άρνηση συμμετοχής του στην 18αδα του αγώνα με την Ολυμπιάδα Κερατσινίου .

-          Την ομάδα αναλαμβάνει για τους επόμενους αγώνες ο αρχηγός της ομάδας κ. Θεαγένης Διονυσάτος .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey