Σπανός: "Σέβομαι την απόφαση της διοίκησης"

23/04/2012 - 21:18 Τελευταία τροποποίηση στις 23/04/2012 - 21:26

Ο πρώην πλέον προπονητής του Αιολικού Δημήτρης Σπανός μίλησε αποκλειστικά στο sportlesvos.gr, μετά το αιφνιδιαστικό τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα της Μυτιλήνης, τονίζοντας πως δεν κρατά κακία σε κανέναν.

"Σέβομαι απόλυτα την απόφαση της διοίκησης. Έκρινε ότι αυτό ήταν καλύτερο να γίνει, το αποδέχομαι και φεύγω σα φίλος. Θέλω να πιστεύω πως οι δηλώσεις μου αυτές θα λειτουργήσουν ευεργετικά για το σύλλογο, με αυτό το σκεπτικό τις έκανα χθες άλλωστε.

Εύχομαι οι ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να πετύχουν το στόχο της ανόδου, έχουν δουλέψει πάρα πολύ σκληρά όλον αυτόν τον καιρό, το δικαιούνται και να ξέρουν ότι θα είμαι στο πλευρό τους και θα υποστηρίζω τις προσπάθειές τους. Μακάρι στο τέλος της χρονιάς, ο Αιολικός να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική." δήλωσε στο sportlesvos.gr ο Δημήτρης Σπανός.

Όπως ήταν φυσικό, ο πρώην πλέον κόουτς των Μυτιληνιών δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ θα παραμείνει στο νησί της Λέσβου τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey