Ντεμπούτο Θεαγένη στον πάγκο

24/04/2012 - 12:15

Ο επί σειρά ετών αρχηγός του Αιολικού θα κάτσει στον πάγκο την Τετάρτη, στον αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά, μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Σπανού, κάνοντας έτσι το ντεμπούτο του ως (υπηρεσιακός) προπονητής στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο Διονυσάτος βγήκε μπροστά στη δύσκολη αυτή συγκυρία, ανέλαβε το βάρος και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Αιολικό στη νίκη, η οποία θα του χαρίσει λίγη ηρεμία που τόσο πολύ χρειάζεται. Ο αγώνας με τον Ατρόμητο Πειραιά δεν είναι εύκολος, όμως από τη στιγμή που δε χωρούν περιθώρια γκέλας, η νίκη κρίνεται επιτακτική ώστε να μην απομακρυνθεί περισσότερο η πρωτιά και η άνοδος.

Στον Αιολικό εξάλλου, δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα της ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης, ούτε να υιοθετήσουν την παραφιλολογία περί ανόδου και δεύτερης ομάδας από κάθε όμιλο, ώστε να εξασφαλίσουν στα σίγουρα τον προβιβασμό στη Football League 2 μέσα από τον τίτλο και την 1η θέση στη βαθμολογία.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα της Μυτιλήνης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Διονυσάτου που συμπλήρωσε κάρτες, αν και με το νέο του ρόλο στην ομάδα ίσως και να μην ξεκινούσε βασικός ακόμα κι αν ήταν διαθέσιμος.

Εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής και επιστρέφουν οι Σταύρος Τσουλάκος και Μπάμπης Μουρατίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σκούλας (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Δουδούμη (Φθιώτιδας) και Τασσιόπουλο (Θεσσαλίας).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το sportlesvos.gr!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey