Νίκη και... όπου βγάλει!

08/05/2012 - 10:27

Στον Αιολικό συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στο Κερατσίνι, που θα διεξαχθεί εμβόλιμα την Πέμπτη (10/5), σε ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που πρωταγωνίστησαν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, όμως τη δεδομένη στιγμή βλέπουν την... πλάτη του Αχαρναϊκού.

Ο αγώνας είναι ντέρμπι, ασχέτως αν ουσιαστικά δεν κρίνει άνοδο. Θεωρητικά πάντως και βάσει των όσων συζητιούνται παρασκηνιακά, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια ενδεχόμενη αναδιάρθρωση από την ΕΠΟ και έναν πιθανό προβιβασμό και των ομάδων που τερμάτισαν στη 2η θέση κάθε ομίλου.

Επομένως, άπαντες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του αγώνα κόντρα στο Κερατσίνι και την αναγκαιότητα κατάκτησης της νίκης από τον Αιολικό, ώστε να "κλειδώσει" τη 2η θέση και μετά όπου βγάλει...

Ο Θεαγένης Διονυσάτος έχει ζητήσει από τους συμπαίκτες του να επιδείξουν σοβαρότητα και να ολοκληρώσουν τη χρονιά μόνο με νίκες, εξαντλώντας κάθε περιθώριο για την άνοδο. Την Πέμπτη πάντως, δεν μπορεί να υπολογίζει πιθανότατα στις υπηρεσίες του Αλέξη Καδή και του Κώστα Κάρδαρη, που παραμένουν αμφίβολοι. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το sportlesvos.gr.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey