Ώρα Γενικής Συνέλευσης

18/07/2012 - 12:40

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Αιολικό, που σήμερα στις 8 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την ετήσια Γενική του Συνέλευση, όχι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου όπως συμβαίνει παραδοσιακά, αλλά στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Το διοικητικό συμβούλιο του Αιολικού, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ταξιάρχη Βέρρο, θα κάνει τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2011-12 και εν συνεχεία θα ανοίξει η συζήτηση για τη νέα σεζόν, μεταξύ διοικούντων, μελών και φιλάθλων που θα βρίσκονται στην αίθουσα.

Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης στη χώρα, κάθε πιθανή πρόβλεψη θα ήταν παρακινδυνεμένη, όμως η αίσθηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι σε σχέση με παλιότερα χρόνια τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα.

Στον Αιολικό μετρούν τις δυνάμεις τους σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος, μετά από μια χρονιά όπου η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό χωρίς να καταφέρει την πολυπόθητη άνοδο, έχοντας πάντως τακτοποιημένες τις περισσότερες των υποχρεώσεών της, με ένα μικρό υπόλοιπο οφειλών να διακανονίζεται άμεσα.

Εκείνο που έχει σημασία, είναι πως άπαντες στη διοίκηση του Αιολικού έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την ελπίδα μιας ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης, με το σενάριο της συμμετοχής στη Football League 2 να μη φαντάζει ουτοπικό, αλλά ούτε και σίγουρο. Κι αυτό γιατί με τις κωλυσιεργίες της ΕΠΟ και τις παλινωδίες της Πολιτείας μια τέτοια εξέλιξη ίσως καθυστερήσει αρκετά.

Πάντως, όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο των συζητήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα για την επόμενη μέρα του συλλόγου της Μυτιλήνης, παραδέχονται ανοικτά πως τα δεδομένα θα ήταν πολύ καλύτερα αν η ομάδα είχε εξασφαλίσει το εισιτήριο της επιστροφής στην Γ' Εθνική.

Σε κάθε περίπτωση, η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου οφείλει να γεμίσει από φίλους του Αιολικού, που ετσι κι αλλιώς αγωνιούν για το τι θα ξημερώσει αύριο στην αγαπημένη τους ομάδα. Και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να τεθούν επί τάπητος απορίες και ερωτήσεις προς τους διοικούντες, που ήρθε η στιγμή να δώσουν ξεκάθαρα το στίγμα των προθέσεών τους, απαντώντας και σε όλα όσα διέρρεαν συγκεκριμένοι κύκλοι το τελευταίο διάστημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey