Οι επαφές της διοίκησης

19/07/2012 - 12:11 Τελευταία τροποποίηση στις 19/07/2012 - 12:17

Πολύς ντόρος έγινε το τελευταίο διάστημα με το αν καθυστέρησε η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του Αιολικού και αν υπάρχουν πλέον τα χρονικά περιθώρια για ελιγμούς και εναλλακτικές λύσεις.

Στη διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας, σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας της Μυτιλήνης αναφέρθηκε στις επαφές που πραγματοποίηθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα για την επόμενη μέρα στο σύλλογο, χαρακτηρίζοντάς τες "προχωρημένες μεν, χωρίς ωστόσο κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα".

Αιτία, σύμφωνα τόσο με τον Ταξιάρχη Βέρρο όσο και με τον Σταύρο Γριπιώτη, αποτελεί το γεγονός πως κανείς από όσους έδειξαν έστω και ένα μικρό ενδιαφέρον, δε γνωρίζει ούτε πού θα αγωνίζεται η νέα ομάδα την επόμενη σεζόν, ούτε με ποιους αντιπάλους.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος του Αιολικού είχε συνεχείς συζητήσεις με τον Σαράντο και τον Δημήτρη Τσακιρέλλη, οι οποίοι πάντως δεν παραβρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν στη Λέσβο.

Σε ερώτηση μάλιστα του "SL" προς τον Ταξιάρχη Βέρρο, αν η απουσία τους προδικάζει και τις προθέσεις τους, ο Πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: "Είναι σαφές πως όχι. Ο κ. Τσακιρέλλης είναι μέλος της διοίκησης, δεν μπορούσε να είναι σήμερα μαζί μας, όμως πρέπει να θεωρείται δεδομένη η βοήθεια του προς το ΔΣ, όπως άλλωστε έγινε και φέτος".

Παράλληλα, έγιναν επαφές και από τον Σταύρο Γριπιώτη προς τη γνωστή οικογένεια Μυτιληνιών επιχειρηματιών, που όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει πολλές φορές τον Αιολικό, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο.

Μπορεί μέχρι σήμερα να μην απέδωσαν τα αναμενόμενα, ωστόσο όλοι μαζί έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μαζί με τους αδερφούς Τσακιρέλλη, κι αυτό πιστώνεται σαφέστατα υπέρ της διοίκησης που πραγματοποίησε όλες αυτές τις ζυμώσεις προς όφελος του συλλόγου.

Από αυτές τις συναντήσεις μάλιστα, προέκυψε και η πραγματοποίηση της συναυλίας με την Άννα Βίσση στον "Ταρλά" και είναι δεδομένο πως η σοβαρότητα που επέδειξαν οι διοικούντες τον Αιολικό στη διάρκεια των επαφών αυτών, θα επιφέρει πολλαπλά κέρδη στον Αιολικό είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Σε νέα ερώτηση του "SL" σχετικά με το πόσο κοντά ή πόσο μακριά από το φετινό στόχο προϋπολογισμού εξόδων βρίσκεται το ΔΣ, ο Ταξιάρχης Βέρρος απάντησε πως "αν και βαδίζουμε στο άγνωστο, σχετικά με το πού θα παίζουμε και πόσα χρήματα θα χρειαστούμε σε μετακινήσεις, εκτίμησή σας είναι πως μας λείπει περίπου το 35% των όσων υπολογίζονται ότι θα ξοδέψουμε φέτος".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey