Η επιστροφή Ψαρρόπουλου κι ο ρόλος Πατερέλλη

19/07/2012 - 12:23

Αν υπήρχε μία καλή εξέλιξη στη φετινή Γενική Συνέλευση του Αιολικού σε σχέση με τις προηγούμενες (και πολύ πιο κρίσιμες) του παρελθόντος, αυτή ήταν η παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρου Ψαρρόπουλου.

Ο ισχυρός παράγοντας του λεσβιακού ποδοσφαίρου όχι μόνο έδωσε το «παρών» στη συνέλευση, αλλά κατέθεσε όποτε χρειάστηκε την άποψή του, συμμετείχε στη συζήτηση που ακολούθησε με τον προβληματισμό αναφορικά με το μέλλον και προσκάλεσε δημόσια τη διοίκηση του Αιολικού να συζητήσουν στο άμεσο μέλλον σε μία προγραμματισμένη συνάντηση, για τα δύο βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησιωτικό σωματείο και μπορεί η ΕΠΣΛ να πιέσει υπό προϋποθέσεις να τα… παλέψει.

Γιατί κακά τα ψέματα η «νησιωτικότητα» του Αιολικού, είναι μία υπόθεση που χρήζει αντιμετώπισης διαχρονικά, από τα υψηλά κλιμάκια της ΕΠΟ, στα οποία ωστόσο έχει αναμφίβολα λόγο και ισχύ ο Πρόεδρος της τοπικής μας Ένωσης.

Ο κ. Ψαρρόπουλος λοιπόν, ακούγοντας τον προβληματισμό για το γεγονός πως ο Αιολικός εναποθέτει τεράστιο μέρος του προϋπολογισμού του στις μετακινήσεις (σ.σ που δεν καλύπτονται από τη διοργανώτρια αρχή), σε συνάρτηση με τη γεωγραφική του τοποθέτηση στο νέο υπό σχεδιασμό χάρτη της Δ' ή της Γ' Εθνικής, τόνισε πως ακόμη είναι δυστυχώς πρώιμο να εκτιμήσει κανείς τις προθέσεις της ΕΠΟ, σχολιάζοντας πως επικρατεί ένα κομφούζιο αυτή τη στιγμή στην Ομοσπονδία.

Ωστόσο ζήτησε από τη διοίκηση του Αιολικού να συναντηθούν και να συνεννοηθούν από κοινού για την προώθηση των συμφερόντων της ομάδας σε αυτό το σημαντικό μέτωπο. Ας σημειωθεί πως η εξέλιξη αυτή, στα προηγούμενα χρόνια μόνο αυτονόητη δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί, για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν.

Σημαντική εξέλιξη ωστόσο λογίζεται και η ένθερμη παρουσία του άλλοτε Προέδρου της ομάδας Παντελή Πατερέλλη στις υποθέσεις του Αιολικού, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης να συμμετέχει στις συζητήσεις με τους φερόμενους ως υποψηφίους επενδυτές στην ομάδα, ενισχύοντας τις πιθανότητες θετικής έκβασής τους. Ο κ. Πατερέλλης με την παρουσία του διευκόλυνε τις εργασίες της συνέλευσης με καθοριστικές παρεμβάσεις και η εμπειρία του στις ποδοσφαιρικές υποθέσεις αναμφίβολα, από τη στιγμή που τίθεται στη διάθεση της διοίκησης, είναι ανεκτίμητη…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey