Εντείνονται οι συζητήσεις με Τσακιρέλλη

23/07/2012 - 12:35 Τελευταία τροποποίηση στις 23/07/2012 - 15:28

Στην τελική ευθεία των επαφών για την εξεύρεση οικονομικών πόρων μέσω παραγόντων, που θα πλαισιώσουν το υπάρχον διοικητικό σχήμα, βρίσκεται ο Αιολικός.

Το Σάββατο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Ταξιάρχη Βέρρου και αντιπροσωπείας παικτών, ανάμεσά τους και ο Θεαγένης Διονυσάτος που ανέλαβε το δύσκολο έργο του προπονητή στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Στην πορεία, προστέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων και οι Σαράντος και Δημήτρης Τσακιρέλλης, αντιμετωπίζοντας με ενδιαφέρον, αλλά και σκεπτικισμό την όλη κουβέντα γύρω από την ομάδα της Μυτιλήνης, παραθέτοντας ωστόσο τις προϋποθέσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και αναμφίβολα, το γεγονός πως ο Ταξιάρχης Βέρρος δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και επιμένει προς αυτή την κατεύθυνση, αφήνει ελπίδες για λύση στο οικονομικό αδιέξοδο, όπου αναμένεται να οδηγηθεί ο σύλλογος (με τα υπάρχοντα δεδομένα) μετά το Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", σήμερα το βράδυ θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση, μεταξύ του ΔΣ του Αιολικού και της πλευράς Τσακιρέλλη.

Κι όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει η ομάδα της Μυτιλήνης με την Άννα Βίσση στον "Ταρλά", τη Δευτέρα 6 Αυγούστου για την οποία το "SL", ως χορηγός επικοινωνίας, διαξάγει διαγωνισμό για 5 διπλές προσκλήσεις μέσα από το page στο facebook (ΕΔΩ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey