Τι "παίζει" με Αχαρναϊκό;

25/07/2012 - 10:51 Τελευταία τροποποίηση στις 25/07/2012 - 11:52

Το ρεπορτάζ του Αχαρναϊκού έχει αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες και ώρες, αφού εν πολλοίς θα κρίνει και την ενδεχόμενη άνοδο του Αιολικού στη Football League 2.

Το "SL" έκανε μια βόλτα στα στέκια του Μενιδίου και πληροφορήθηκε εκ των έσω τα όσα επικρατούν αυτή τη στιγμή στην ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο στον 9ο όμιλο του Περιφερειακού.

Εκείνο που έχει τεράστιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως ο Αχαρναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στην ΕΠΟ και τον Σοφοκλή Πιλάβιο να συμμετάσχει στη Football League ως ερασιτεχνικό σωματείο, δίχως δηλαδή να μετατραπεί σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ. Φυσικά, αυτό για να συμβεί θα πρέπει άμεσα να γίνει ερασιτεχνική η Γ' Εθνική, κάτι που συγκεντρώνει απειροελάχιστες πιθανότητες για φέτος, αλλά είναι μέσα στα σχέδια της Πολιτείας για τη νέα σεζόν. Το να συμβεί μόνο προς εξυπηρέτηση του Αχαρναϊκού θεωρείται απίθανο.

Τυπικά, τις επόμενες ημέρες η διοίκηση οφείλει να καταθέσει το φάκελο της αδειοδότησής της προς την ΕΕΑ, η οποία αν κρίνει πως υπάρχουν ελλείψεις που δύναται να καλυφθούν, θα δώσει θεωρητικά μια άτυπη παράταση -όπως και στη Super League- μέχρι και 15 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αν ο φάκελος του Αχαρναϊκού όμως είναι σχετικά... άδειος, τότε θα έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον προβιβασμό του Αιολικού.

Ένα άλλο στοιχείο που έχει σημασία, είναι ότι στις τέσσερις Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν δεν εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός της περσινής χρονιάς, γεγονός που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων εντός του ΔΣ, με τους παράγοντες να αλληλοκατηγορούνται. Ωστόσο, τα μέλη της Συνέλευσης ζήτησαν να παρακαμφθεί η έγκριση του απολογισμού -όπως και έγινε- για να συζητηθεί το θέμα του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει βρεθεί επενδυτής ή κάποια άλλη λύση.

Πάντως, ο Αχαρναϊκός μετρά ήδη τις πρώτες του απώλειες σε επίπεδο ποδοσφαιριστών, αφού τόσο ο περσινός του πρώτος σκόρερ Βασίλης Λαναράς όσο και ο χαρισματικός μέσος Χάρης Κοκόλης, αποτελούν παρελθόν.

Στάση αναμονής τηρεί ο Φώτης Θανέλλας, που θα επιθυμούσε να συνεχίσει στον πάγκο αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις συμμετοχής στη Γ' Εθνική, όμως από τη στιγμή που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία σοβαρή κίνηση για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, ούτε έχει αποφασιστεί αν και πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία, τα πάντα παραμένουν μετέωρα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey