Στην αναμονή ο Θανέλλας!

05/08/2012 - 11:17 Τελευταία τροποποίηση στις 05/08/2012 - 11:50

Η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική αναφορικά με το πρόσωπο που θα παρουσιάσει ο Αιολικός τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού σύντομα θα κλείσουν πολλά από τα ανοικτά κεφάλαια του σχεδιασμού.

Χθες, ο Γιώργος Κουτρομπίλας διέψευσε τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας γύρω από τον Βασίλη Στασινόπουλο, ο οποίος είχε κοουτσάρει τον Αιολικό και την περίοδο 2002-03. Σήμερα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας "periferiako.com" αναφέρει πως έχει γίνει κρούση στον Μίλτο Γκόφα, που έχει δουλέψει σε ΠΑΟ Ρουφ και Αγία Παρασκευή, ώστοσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του "SL", δεν απασχόλησε ποτέ την ομάδα της Μυτιλήνης.

Πρώτος στόχος είναι ο Φώτης Θανέλλας (φωτό), που πέρυσι έκατσε στον πάγκο του Αχαρναϊκού με τον οποίο κέρδισε τον τίτλο στον 9ο όμιλο του Περιφερειακού, στερώντας από τον Αιολικό την άνοδο στη Γ' Εθνική. Οι δύο πλευρές μάλιστα έφτασαν και την περασμένη χρονιά μια ανάσα από τη συνεργασία, η οποία ωστόσο δεν καρποφόρησε.

Οι επαφές των Μυτιληνιών με τον έμπειρο προπονητή είναι προχωρημένες και οι δύο πλευρές αναμένουν τις εξελίξεις. Με την ομάδα του Μενιδίου να μην μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στη Football League 2 και τον Αιολικό να παραμονεύει για την άνοδο, η περίπτωση του Φώτη Θανέλλα φαίνεται ξεκάθαρα πως θα τελειώσει θετικά ή αρνητικά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο νέος κόουτς να αποτελέσει και όνομα - έκπληξη, αφού στον Αιολικό είναι αποφασισμένοι να μην επαναλάβουν λάθη του παρελθόντος και γι' αυτό το λόγο εξετάζουν προσεκτικά περιπτώσεις προπονητών, που έχουν αφήσει σημαντικό έργο στις ομάδες που εργάστηκαν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey