Στην FC RM Hamm Benfica ο Θωμάς Παπαδόπουλος [pics]

05/08/2012 - 16:04 Τελευταία τροποποίηση στις 05/08/2012 - 18:19

Τη μεγάλη απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στα... ξένα πήρε ο Θωμάς Παπαδόπουλος, που αποχαιρέτησε πριν λίγες ημέρες συγγενείς και φίλους και πήγε στο Λουξεμβούργο.

Η τοπική Μπενφίκα, τον ενέταξε στο δυναμικό της υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών και έτσι ο πρώην επιθετικός του Αιολικού, θα φορέσει τα "κόκκινα" και θα προσπαθήσει να πείσει για την αξία του, αγωνιζόμενος σε μια ομάδα που πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση της Α' Εθνικής Κατηγορίας, σε σύνολο 14 ομάδων.

Να σημειωθεί, ότι ο Παπαδόπουλος έχει γεννηθεί στο Λουξεμβούργο, ωστόσο παρά το γεγονός πως στις πρώτες του μέρες εκεί έμενε μόνος, σύντομα αναμένεται να βρεθεί κοντά και ο πατέρας του.

Στις πρώτες του προπονήσεις με την FC RM Hamm Benfica, o Θωμάς Παπαδόπουλος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και μάλιστα συμμετείχε και στo φιλικό (ήττα με 0-3) ενάντια στην πορτογαλική SL Benfica, ομάδα που αποτελεί μητρικό σωματείο εκείνου του Λουξεμβούργου.

Η οικογένεια του Θωμά Παπαδόπουλου, σε επικοινωνία της με το "SL" μας τόνισε: "Είναι μια ευκαιρία για τον Θωμά και μακάρι να πάνε όλα καλά. Εμείς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αιολικό, αλλά και συγκεκριμένα τον Σταύρο Γριπιώτη και τον Δημήτρη Καρακλά, που κίνησαν τις διαδικασίες ώστε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Μυτιλήνης, στην οποία ευχόμαστε κάθε επιτυχία".

Το "SL" εύχεται καλή επιτυχία στον Θωμά και όλα να του πάνε, όπως τα έχει ονειρευτεί.

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey