Χαμός για ένα εισιτήριο στη Βίσση!

06/08/2012 - 10:51 Τελευταία τροποποίηση στις 06/08/2012 - 11:01

Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση μπήκε ο Αιολικός, που ως διοργανωτής και οικοδεσπότης επιθυμεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τους θαυμαστές της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, ικανοποιώντας παράλληλα και τους φιλάθλους του.

Από νωρίς το πρωί, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, που θα φιλοξενήσει λίγο μετά τις 9 το βράδυ την Άννα Βίσση. Η προπώληση των εισιτηρίων είναι αρκετά μεγάλη και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συναυλία του φετινού καλοκαιριού και η ξεχωριστή παρουσία της Άννας Βίσση αναμένεται να χαρίσει στους θαυμαστές της μια από τις κορυφαίες μουσικές στιγμές της.

Φίλοι της ομάδας της Μυτιλήνης θα βρεθούν στον "Ταρλά" από κάθε γωνιά του νησιού, για να απολαύσουν τη συναυλία αλλά και να τιμήσουν τον Αιολικό που σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 17 Αυγούστου, γιορτάζει τα 37α γενέθλιά του.

Να σημειωθεί, ότι στο διαγωνισμό που πραγματοποίησε το "SL" με δώρο πέντε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία, νικητές αναδείχθηκαν οι: 1. Μυρσίνη Κανδύλη, 2. Athinoula Iosifelli, 3. Akis Marm, 4. και 5. Maria Psarrou.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey