Κερδίζει έδαφος ο Γιάννης Ταουσιάνης

08/08/2012 - 13:44 Τελευταία τροποποίηση στις 08/08/2012 - 13:53

Στην τελική ευθεία μπαίνουν στον Αιολικό οι διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους προπονητές να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας τη φετινή σεζόν και όπως αποκαλύπτει σήμερα το "SL", εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Γιάννη Ταουσιάνη.

Πρόκειται για τον προπονητή του Ρούβα, που αγωνίστηκε πέρυσι στη Football League 2, ωστόσο αποχώρησε από το σύλλογο του Ηρακλείου με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Στην παρθενική του σεζόν στη Γ' Εθνική, ο Ρούβας τερμάτισε άνετα στην 6η θέση της βαθμολογίας, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να διατηρήσει τον Ταουσιάνη στον πάγκο, με τον Ηρακλειώτη κόουτς να αποχωρεί με δική του απόφαση, από τη στιγμή που δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση για τους στόχους της νέα σεζόν.

Ο Αιολικός ετοιμάζει τη δική του προσέγγιση για τον φιλόδοξο κόουτς, που είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και το Φεβορυάριο παρακολούθησε και τη σχολή προπονητικής UEFA Pro. O Ταουσιάνης έχει εργαστεί στο παρελθόν για τρεις περιόδους στον Ατσαλένιο, δύο σεζόν στη Γ' Εθνική και μια στο Περιφερειακό, πριν αναλάβει το Ρούβα πέρυσι.

Αναμφίβολα, ο 40χρονος κόουτς αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τον πάγκο της ομάδας της Μυτιλήνης, σε περίπτωση που αυτή αγωνιστεί στη Football League 2 και ο ίδιος ο Γιάννης Ταουσιάνης δείχνει πως τον ενδιαφέρει αρκετά η προοπτική να εργαστεί στη Λέσβο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey