Συνάντηση για το πλάνο των μελών

10/08/2012 - 13:07

Συζήτηση με θέμα την εγγραφή μελών στον Αιολικό πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε ξενοδοχείο της πόλης, παρουσία του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο πρώην Πρόεδρος Παντελής Πατερέλλης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Πιττός, ο Πρόεδρος του ΣΦΑΜ Κώστας Παπτσάς και μέλη του Συνδέσμου.

Αν και είχαν προσκληθεί, δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν για προσωπικούς λόγους επιφανείς φίλοι του Αιολικού, που δήλωσαν όμως την πλήρη στήριξή του στο εγχείρημα και δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Χρήστο Πουλέλλη, τον επί σειρά ετών παράγοντα Στρατή Γεωργή, τον κεντρικό Λιμενάρχη Μανόλη Βόμβα, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Λάκη Μέγα και άλλους.

Ο Πρόεδρος Ταξιάρχης Βέρρος ανέπτυξε το σκεπτικό του, προτείνοντας τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης επιτροπής που θα αναλάβει το έργο της εγγραφής των μελών, αλλά και της διαχείρισης των χρημάτων, η οποία θα μπορεί να λειτουργεί εποπτικά και στο ΔΣ.

Τις απόψεις τους εξέφρασαν επίσης ο Σταύρος Γριπιώτης, ο Ηλίας Μαλαματίνας και ο Παναγιώτης Δουνιάς από πλευράς διοικούντων, ενώ προτάσεις κατέθεσε και ο Παντελής Πατερέλλης.

Το επόμενο διήμερο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία του ΣΦΑΜ μεταξύ των ενδιαφερομένων να συγκροτήσουν τη σχετική επιτροπή, βάζοντας μπροστά το πλάνο της εγγραφής των μελών, με στόχο τη δημιουργία μια ισχυρής λαϊκής βάσης που θα πάρει την ομάδα στα χέρια της και θα έχει λόγο στις αποφάσεις, ακόμα και για τη στελέχωση του διοικητικού συμβουλίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey