Εξετάζει Θανέλλα ο Περαμαϊκός

16/08/2012 - 10:38

Την περίπτωση του Φώτη Θανέλλα εξετάζει για τη θέση του προπονητή ο Περαμαϊκός, με τη διοίκηση του συλλόγου να βάζει τέλος στη διοικητική αβεβαιότητα, επιστρέφοντας δυναμικά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα έπειτα από τρία χρόνια.

Ο Περαμαϊκός θέλει τον επιτυχημένο προπονητή στον πάγκο του και μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας periferiako.com, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Φώτη Θανέλλα, που πέρυσι κατέκτησε με τον Αχαρναϊκό τον τίτλο στον 9ο όμιλο, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Προοδευτική και Σαρωνικό Αίγινας.

Ο Θανέλλας βρέθηκε και στο στόχαστρο του Αιολικού, ωστόσο οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα δεν είναι εύκολο να του επιτρέψουν να μετακομίσει στη Μυτιλήνη. Συν τοις άλλοις, στον Αιολικό έχουν καθυστερήσει σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή, προσπαθώντας να βρουν μια αξιόπιστη λύση σε συνάρτηση με την κατηγορία που θα παίζει η ομάδα τη νέα περίοδο.

Για τον πάγκο των Μυτιληνιών, εκτός του Θανέλλα έχουν γίνει επαφές και για τους Ταουσιάνη, Μαγκαφίνη, όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και σε περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί στο Περιφερειακό, παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο πρόσληψης προπονητή με παραστάσεις από τη Λέσβο. Ο Φώτης Κοκκινέλλης είναι εξάλλου ελεύθερος, ενώ εσχάτως από συγκεκριμένους κύκλους της διοίκησης διαρρέεται σκόπιμα και η περίπτωση του Θανάση Δημητριάδη.

Ο "Δάσκαλος" πάντως δύσκολα θα κοουτσάρει την πρώτη ομάδα, ωστόσο θα αποτελούσε ιδανική λύση για την οργάνωση και την αναγέννηση των ακαδημιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey